La Timişoara, Moş Crăciun vine cu tramvaiul! La cine va merge prima dată?

| Sursa de Vest | | Lasă un comentariu

Crăciunul este sărbătoarea în care cel mai important lucru este să dăruieşti din puţinul pe care îl ai, celor din jur.

CITEŞTE ŞI: Dorinţă mai puţin obişnuită a unui copil de 15 ani! Ce i-a cerut anul acesta, lui Moş Crăciun?

Iar atunci când unii sunt mult mai puţin norocoşi decât alţii, aceştia din urmă ar trebui să dea dovadă de bunătate şi să împartă bucurie în jur.

Asta fac şi cei de la Societatea de Transport Public Timişoara, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Timiş şi Direcţia de Asistenţă Socială a Primăriei Municipiului Timişoara care se vor transforma în MoşCrăciun pentru mai mulţi copii şi bătrânii care nu au pe nimeni.

Şi, cu aşa ajutoare de nădejde, moşul îşi va lăsa sania acasă şi va veni cu tramvaiul.

„În data de 21 decembrie 2018, Moş Crăciun va veni cu tramvaiul pentru mai mulţi micuţi din centrele de plasament din Timişoara, Lugoj şi Găvojdia, începând cu ora 16. La o zi distanţă, în 22 decembrie, Moş Crăciun va veni cu <<Tramvaiul Bucuriei>> şi pentru seniorii aflaţi în îngrijirea Direcţiei de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara”, anunţă reprezentanţii STPT.

CITEŞTE ŞI: Înfiorător! O bătrână a fost spulberată de două maşini! Cum s-a petrecut tragedia?

Tramvaiul turistic Tram Tur TM va deveni astfel „Tramvaiul Bucuriei” şi va circula, preţ de câteva curse, în 21 şi 22 decembrie, pe traseul liniei 6, pentru micuţii din cadrul centrelor de plasament ale Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Timiş şi pentru seniorii aflaţi în grija Direcţiei de Asitenţă Socială a Municipiului Timişoara.

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Zone verzi, spații de ralaxare, terase dar și spectacole pentru copii, teatru și muzică! Zona Sinaia din Timișoara se transformă total!

Piața Mocioni din zona Sinaia își va schimba complet înfățișarea. Municipalitatea lucrează la un proiect de regenerare urbană a zonei.

Presiune scăzută la apă, într-o localitate din județ, în primele zile ale săptămânii viitoare!

Pe 5 și 6 decembrie, între orele 9-14 se vor efectua spălări ale rețelei de distribuție din Lovrin. Pe durata lucrărilor presiunea apei va fi scăzută.

Revoltă printre pieţarii din Timișoara! Majorarea chiriilor şi noile taxe îi scot în stradă

Piețarii din Timișoara se pregătesc de proteste, după ce conducerea societății SC Piețe SA a anunțat majorarea chiriilor cu 20%, începând de anul viitor.

Tragedie pe şosea! Un om a murit, iar alţi 3 au fost grav răniţi, în această dimineaţă

Mai multe echipaje de medici, pompieri şi poliţişti au intervenit în această dimineaţă, la un accident rutier grav, în care au fost implicate o maşină şi o autoplatformă.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.