Skip to main content

Disperare fără margini, în familia unui bătrân, care a dispărut fără urmă, de mai bine de o săptămână! Rudele se tem de ce e mai rău

Sunt clipe grele pentru copiii şi nepoţii unui bărbat de 74 de ani, care a fost văzut, ultima dată, pe 30 octombrie.

Atunci, bătrânul a plecat de la domiciliul său din Orăştie, judeţul Hunedoara, şi nimeni nu ştie încotro a luat-o.

CITEŞTE ŞI: Haos pe Calea Şagului, din cauza lucrărilor la partea carosabilă! Când se va încheia coşmarul şoferilor?

Rudele au încercat să îi dea de urmă, dar totul a fost în zadar, aşa că acum au sesizat Poliţia, care l-a dat pe bărbat, în urmărire generală.

În paralel, oamenii legii fac apel şi la populaţie, pentru găsirea bunicuţului.

Emil Ardean, a cărui dispariţie a fost anunţată de fiica lui, are următoarele semnalmente: înălțime 1,70 m, ochi negri, păr cărunt, tuns scurt.

În momentul plecării, bărbatul purta un pulover de culoare albastră, în picioare purta cizme și avea asupra sa un rucsac sau o raniță cu alimente.

Cei care au informații utile găsirii bărbatului sunt rugaţă să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

CITEŞTE ŞI: Video: Accident teribil, provocat de un tânăr de 19 ani, aflat la volanul unui BMW! A „înfăşurat” în jurul unui stâlp, o maşină parcată

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.

Pro România se dezintegrează! Mai mulţi membri ai partidului, printre care un primar şi un consilier judeţean din Timiş, s-au alăturat PNL

Cu un an înainte de 2024, când vor avea loc patru runde de alegeri, membrii partidelor mici se chinuie să îşi găsească un loc călduţ în organizaţii mai puternice, care să îi ajute să câştige voturi.