Skip to main content

Video: Accident teribil, provocat de un tânăr de 19 ani, aflat la volanul unui BMW! A „înfăşurat” în jurul unui stâlp, o maşină parcată

Un accident teribil s-a petrecut azi noapte, puţin după ora 00:00, când un BMW, condus de un tânăr de 19 ani, a intrat în plin, într-un autoturism parcat pe marginea drumului.

Din primele informaţii, şoferul care a provocat accidentul avea o viteză cu mult peste limita legală, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra direcţiei de mers.

Accidentul s-a petrecut la ieşirea din localitatea Bocşa, pe drumul spre Reşiţa, unde au ajuns de urgenţă, mai multe echipe de intervenţie.

CITEŞTE ŞI: Cercul european al teatrelor publice se închide la Timișoara: O nouă ediție a Conferinței Internaţionale ETC

foto: expressdebanat.ro

foto: expressdebanat.ro

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, însă pagubele materiale sunt însemnate, pentru că ambele autoturisme au fost serios avariate.

Impactul a fost atât de puternic, încât maşina parcată a fost proiectată într-un stâlp de iluminat din beton şi s-a „înfăşurat” în jurul lui.

Poliţiştii care au ajuns la locul accidentului l-au testat pe şoferul vinovat, atât cu etilotestul, cât şi cu drugtestul, iar rezultatele au fost negative.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.