Skip to main content

Haos pe Calea Şagului, din cauza lucrărilor la partea carosabilă! Când se va încheia coşmarul şoferilor?

Se lucrează la refacerea asfaltului de ieşirea din Timişoara spre vama Moraviţa, inclusiv la orele de vârf, iar asta crează haos în trafic.

Cozile de maşini se întind pe câţiva kilometri, indiferent de oră, iar un drum de câteva minute a ajuns să dureze chiar şi jumătate de oră.

Revolta şoferilor este cu atât mai mare cu cât astfel de şantiere blochează mai multe zone din oraş, iar circulaţia rutieră se desfăşoară bară la bară.

CITEŞTE ŞI: Video: Accident teribil, provocat de un tânăr de 19 ani, aflat la volanul unui BMW! A „înfăşurat” în jurul unui stâlp, o maşină parcată

Viceprimarul Roben Laţcău spune că traficul pe Calea Şagului va reveni la normal, peste numai câteva zile, odată cu finalizarea reabilitării pe sectorul de drum de la intersecţia cu strada Ovidiu Cotruş până la sensul giratoriu de la Auchan.

“Lucrăm foarte mult pe timp de noapte, dar şi pe timp de zi, din păcate. Este genul de lucrare care nu permite ca în timpul zilei ca suprafeţele care au fost frezate peste noapte sau unde s-a asftaltat peste noapte, să fie circulate. Este clar că această gâtuire crează foarte multe nemulţumiri, din partea şoferilor, dar este important pentru noi ca acest sector de drum, până la Auchan, să fie finalizat cât mai repede. Obiectivul pe care l-am setat celor de la SDM este ca până duminică noaptea, adică până luni dimineaţa, acest sector să fie în întregime finalizat, la strat de uzură, până la sensul de la Auchan”, a anunţat viceprimarul Ruben Laţcău.

Dacă muncitorii vor respecta termenul impus, de luni se va circula fără probleme pe Calea Şagului.

Va mai fi necesară realizarea marcajelor, însă acest lucru s-ar putea face pe timp de noapte, când traficul rutier nu este la fel de intens, precum în timpul zilei.

CITEŞTE ŞI: Cercul european al teatrelor publice se închide la Timișoara: O nouă ediție a Conferinței Internaţionale ETC

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Documentarul „Flavours of Banat and Crișana”, realizat de britanicul Charlie Ottley, proiectat la Consiliul Județean!

Timișenii sunt invitați la proiecția documentarului „Flavours of Banat and Crișana”, vizionare urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri susținută de Charlie Ottley și echipa sa.

Little Main Stage aduce magia muzicii în inimile copiilor din centrele sociale din Timișoara

Proiectul Little Main Stage, inițiat de Asociația Cultură Play, și-a propus în această perioadă să deschidă un nou orizont copiilor din centrele sociale din Timișoara și să le insufle bucuria de a cânta la un instrument, prin activități speciale.

Tratament non-invaziv, pentru durerile articulare, la Spitalul CFR Timişoara! Infiltraţiile care le oferă pacienţilor, mobilitate maximă

Infiltrațiile intraarticulare (în interiorul unei articulații) și periarticulare (în jurul unei articulații) sunt proceduri medicale prin care se introduce, cu ajutorul unei seringi, o substanță medicamentoasă, într-o zonă specifică a corpului, având ca scop ameliorarea durerii și îmbunătățirea funcției și mobilității segmentului respectiv.

Un mort și doi răniți, lângă Timișoara, după ce o mașină s-a izbit violent de un copac

Accident grav, în acestă dimineață, când un bărbat de 37 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens, după care s-a izbit violent de un copac.