Skip to main content

Haos pe Calea Şagului, din cauza lucrărilor la partea carosabilă! Când se va încheia coşmarul şoferilor?

Se lucrează la refacerea asfaltului de ieşirea din Timişoara spre vama Moraviţa, inclusiv la orele de vârf, iar asta crează haos în trafic.

Cozile de maşini se întind pe câţiva kilometri, indiferent de oră, iar un drum de câteva minute a ajuns să dureze chiar şi jumătate de oră.

Revolta şoferilor este cu atât mai mare cu cât astfel de şantiere blochează mai multe zone din oraş, iar circulaţia rutieră se desfăşoară bară la bară.

CITEŞTE ŞI: Video: Accident teribil, provocat de un tânăr de 19 ani, aflat la volanul unui BMW! A „înfăşurat” în jurul unui stâlp, o maşină parcată

Viceprimarul Roben Laţcău spune că traficul pe Calea Şagului va reveni la normal, peste numai câteva zile, odată cu finalizarea reabilitării pe sectorul de drum de la intersecţia cu strada Ovidiu Cotruş până la sensul giratoriu de la Auchan.

“Lucrăm foarte mult pe timp de noapte, dar şi pe timp de zi, din păcate. Este genul de lucrare care nu permite ca în timpul zilei ca suprafeţele care au fost frezate peste noapte sau unde s-a asftaltat peste noapte, să fie circulate. Este clar că această gâtuire crează foarte multe nemulţumiri, din partea şoferilor, dar este important pentru noi ca acest sector de drum, până la Auchan, să fie finalizat cât mai repede. Obiectivul pe care l-am setat celor de la SDM este ca până duminică noaptea, adică până luni dimineaţa, acest sector să fie în întregime finalizat, la strat de uzură, până la sensul de la Auchan”, a anunţat viceprimarul Ruben Laţcău.

Dacă muncitorii vor respecta termenul impus, de luni se va circula fără probleme pe Calea Şagului.

Va mai fi necesară realizarea marcajelor, însă acest lucru s-ar putea face pe timp de noapte, când traficul rutier nu este la fel de intens, precum în timpul zilei.

CITEŞTE ŞI: Cercul european al teatrelor publice se închide la Timișoara: O nouă ediție a Conferinței Internaţionale ETC

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.