Skip to main content

Trei femei au ajuns la spital, în urma unui accident! A fost nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare

O mașină în care se aflau patru persoane a intrat într-un parapet! În urma impactului, trei persoane au fost rănite și au ajuns la spital.

Accidentul s-a petrecut în această după amiază, la intrare în localitatea Mada, comuna Balșa, din județul Hunedoara.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de salvare, între care și descarcerarea pentru eliberarea victimelor din mașină.

De urgență, spre locul indicat s-au mobilizat pompierii Detașamentului Orăștie și cei ai Gărzii de Intervenție Geoagiu cu o autospecială de stingere cu apă și spumă dotată cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD. Pentru această misiune a fost alocată și o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean. La fața locului, pompierii au constatat faptul că, un autoturism în care se aflau 4 persoane (un bărbat și trei femei), a intrat într-un parapet. În urma impactului, una dintre pasagere a rămas blocată în autoturism, fiind nevoie de intervenția salvatorilor pentru extragerea în siguranță a acesteia”, transmite ISU Hunedoara.

După ce au fost evaluate, cele trei pasagere au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului, ulterior fiind transportate la UPU Orăștie pentru investigații suplimentare.

Totodată, pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire a incendiilor în astfel de cazuri.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.