Skip to main content

Digitalizare, doar pe jumătate! În Piaţa Iosefin, produsele au coduri QR, dar comercianţii nu îşi pot rezerva mese online!

Conducerea SC Pieţe SA Timişoara anunţă finalizarea procesului de digitalizare în Piaţa Iosefin, unde cei interesaţi pot să vadă online, gradul de ocupare şi disponibilitatea standurilor.

Însă aici, se opreşte tehnologizarea, pentru că cei interesaţi să închirieze o masă nu pot face asta din faţa calculatorului.

CITEŞTE ŞI: Atac mafiot! O maşină a ars ca o torţă, după ce o mână criminală i-a dat foc intenţionat

Nici măcar rezervarea nu este posibilă, astfel că tot nu scapă de dosarul cu şină şi drumul până la biroul administratorului locaţiei.

„Am început un proces amplu de modernizare și digitalizare. Am investit în siguranța colaboratorilor, am schimbat rețele de supraveghere, am modernizat sistemul de iluminat, acum continuăm cu digitalizarea. În prima etapă se poate vedea disponibilitatea locurilor. Acest lucru aduce transparență și oferă încredere oricărei persoane interesate. În faza a doua a proiectului, se vor putea face și rezervări direct de pe site, cu plată online a standurilor de expunere”, spune Mirel Pop, directorul SC Pieţe SA Timişoara, care promite că până anul viitor de Paşte, toate pieţele din Timişoara vor fi digitalizate.

Iar o altă componentă a procesului vine în sprijinul cumpărătorilor, care vor găsi câte un cod QR, la fiecare stand.

În momentul în care acest cod este scanat, clientul găseşte toate nformațiile despre producătorul de la care vrea să cumpere, proveniența produselor sau suprafețele de teren pe care vânzătorul le exploatează.

Astfel de coduri QR sunt deja și în piețele din Sibiu, Brașov, Alexandria și Tulcea.

CITEŞTE ŞI: De neratat! Noptea Albă a Filmului Românesc aduce la Timișoara, trei dintre cele mai aşteptate filme ale anului

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Compania Retim, liderul în gestionarea deșeurilor din județul Timiș, aduce la cunoștința clienților și colaboratorilor săi informații referitoare la programul de lucru pentru data de 24 iunie – Sărbătoare legală „Rusalii”.
Primăria Timișoara anunță închiderea traficului rutier, în mai multe zone ale orașului, pentru continuarea lucrărilor de întreținere și reparare a  drumurilor, precum și a rețelelor de apă și canalizare.
Din dorința de a-i familiariza pe liceeni cu viața de student, de a-i ajuta pentru o mai bună orientare în carieră, de a reduce rata abandonului universitar, ligile studențești din Universitatea Politehnica Timișoara îi provoacă pe elevi să participe la două tabere de vară organizate în cadrul UPT, unde vor avea ocazia de a avea […]