Skip to main content

VIDEO Mircea Bravo se alătură RETIM și ADID Timiș în campania Eticheta Roșie – „Colectează separat, neapărat! Evită penalizările.”

RETIM Ecologic Service SA și ADID Timiș sunt în plină campanie „Eticheta roșie”, care are drept scop conștientizarea populației cu privire la obligativitatea colectării separate a deșeurilor. 

Campaniei s-a alăturat și vloggerul Mircea Bravo, care a și filmat un videoclip la Timișoara, alături de ”vecinul” Nicu Bendea.

Împreună cu Mircea și vecinul Nicu, explorăm regulile de colectare separată a deșeurilor și măsurile concrete pe care RETIM le va adopta când acestea vor fi încălcate”, transmit reprezentanții Retim.

Mircea Bravo, unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din România, cu peste un milion de urmăritori pe Youtube și aproape 3,5 milioane de fani pe Facebook, este personajul principal al unui clip despre colectarea selectivă a deșeurilor. 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Elevii Liceului de Arte Plastice din Timișoara, ai Colegiul Național Bănățean și ai Liceului de Artă „Ion Vidu” din Timișoara au descoperit spațiile interdimensionale, au „intrat” în ele, le-au exploatat, apoi au creat.
În 2020, după alegerile locale, în Moșnița Nouă spiritul civic a crescut simțitor, comunitatea s-a trezit și a devenit mult mai activă, locuitorii de aici își cer drepturile legale, cer investiții și seriozitate din partea  administrației.
Nicolae Robu, candidatul susținut de Alianța PSD-PNL la Primăria Timișoara, va readuce Timișoara la viață și o va transforma într-un oraș al tinerilor. Cele două direcții mari pe care va miza sunt educația și cultura.
Pizza este, fără îndoială, unul dintre cele mai iubite feluri de mâncare din întreaga lume, iar România nu face excepție. Indiferent dacă întrebați copii sau adulți, pizza rămâne în topul preferințelor culinare.
Teatrul Național din Timișoara organizează vineri, 14 iunie, în Sala Mare a Teatrului Național, un eveniment european în premieră absolută – repetiția generală cu public a spectacolului TREZIRE, viitoarea premieră a celebrului regizor și actor italian Pippo Delbono.
Dominic Fritz a fost îndelung curtat de PNL prin liderii partidului dar a refuzat, de fiecare dată, să părăsească USR. Ultima încercare de acest fel a avut loc cu ocazia venirii lui Nicolae Ciucă în Timișoara în toamna anului trecut, în noiembrie 2023.