Skip to main content

Atac mafiot! O maşină a ars ca o torţă, după ce o mână criminală i-a dat foc intenţionat

O anchetă amplă este în desfăşurare, la această oră, după ce o femeie de38 de ani şi-a văzut autoturismul în flăcări şi a sunat la 112, să ceară ajutor.

Pompierii au ajuns de urgenţă la faţa locului, dar maşina, care era parcată pe o stradă din municipiul Petroşani era deja mistuită de focul puternic.

CITEŞTE ŞI: Femeie accidentată mortal, în timp ce traversa strada printr-un loc nepermis!

După ce au stins vâlvătaia, pompierii au stabilit cauza incendiului devastator şi au concluzionat că focul a fost pus intenţionat.

Autorul a folosit un chibrit cu care a incendiat maşina, iar decoamdată nu se cunosc motivele pentru acest atac.

Este însă o chestiune de timp până când va fi descoperit cel care a dat foc maşinii, pentru că poliţiştii au deja un cerc de suspecţi.

„În data de 06 septembrie 2023, în jurul orei 22.10, Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată de o femeie din localitate despre faptul că i-a fost incendiat autoturismul, care se afla parcat pe o stradă din Petroșani. Autoturismul în cauză a ars în totalitate, iar ulterior, conform constatării ISU – Detașamentul de Pompieri Petroșani, s-a stabilit că sursa probabilă de aprindere a fost determinată de folosirea intenționată a unei sursei de aprindere. În cauză, polițiștii su întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere prin incendiere și au demarat cercetări vederea identificării prezumtivului autor al faptei, până în momentul de față fiind constituit deja un cerc de bănuiți”, transmite IPJ Hunedoara.

CITEŞTE ŞI: De neratat! Noptea Albă a Filmului Românesc aduce la Timișoara, trei dintre cele mai aşteptate filme ale anului

foto: arhivă

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.