Skip to main content

Dezastrul găsit de inspectorii OPC, în bucătăria restaurantului chinezesc de la Iulius Mall! Locaţia a fost închisă

Aproape că nu trece zi în care inspectorii OPC Timiş să nu descopere ia măsuri drastice faţă de administratorii de restaurante care nu pun preţ pe sănătatea clienţilor.

Astăzi, a venit rândul restaurantului Chang Chen din incinta Iulius Mall din Timişoara, care a fost închis, până la remedierea problemelor descoperite în urma controlului.

CITEŞTE ŞI: Jos pălăria! Campioni şi la salvat vieţi, şi la judo! Pompierii care au urcat pe podium, la Campionatul Naţional al MAI

Inspectorii spun că ceea ce au văzut în bucătăria restaurantului este inacceptabil şi, pe lângă oprirea temporară a activităţii au indisponibilizat toate produsele găsite.

Pe lângă mizerie, organele de control au găsit alimente neetichetate, astfel că nimeni nu ştie dacă sunt sau nu în termenul de valabilitate.

De asemenea, frigiderele, dulapurile şi rafturile cu produse erau murdare, unele alimente erau la câţiva centimetri de coşul cu gunoi, iar sosurile oferite clienţilor nu aveau nicio explicaţie despre ce conţin sau când expiră.

Pe lângă obligativitatea de a ţine restaurantul închis până la remedierea deficienţelor şi distrugerea produselor găsite, inspectorii OPC au aplicat şi o amendă de 10.000 de lei, dar şi un avertisment.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

RETIM anunță modificarea tarifelor de facturare (colectare-transport și tratare) a deșeurilor municipale în Zona 1 a județului Timiș!

RETIM Ecologic Service informează toți utilizatorii serviciului de salubrizare (persoane fizice, asociații de proprietari/locatari, persoane juridice și instituții publice) din Zona 1 a județului Timiș, că urmează să se modifice tarifele de facturare, din cauza majorării tarifelor de tratare de la DDN Ghizela.

CCIA Timiș organizează o nouă ediție a „Salonului Industriei Ușoare”, chiar înainte de Paște!

Cu ocazia apropierii Sărbătorilor Pascale, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează o ediție specială a ”Salonului Industriei Ușoare”.

Criminalul de la Medicină avea discernământ când şi-a măcelărit iubita! Concluziilie psihiatrilor care l-au expertizat pe tânărul de 23 de ani

La o lună de când Andreea Morega, studentă la Universitatea de Medicnă din Timişoara, a fost ucisă cu zeci de lovituri de cuţit, au venit rezultatele expertizei psihiatrice ale celui care i-a curmat viaţa, la numai 21 de ani.

Sesiune de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor, organizată pentru agenții economici din județ, de CCIAT!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în parteneriat cu Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Timiș și Direcția de Sănătate Publică Timiș, a organizat un seminar de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor.