Aproape că nu trece zi în care inspectorii OPC Timiş să nu descopere ia măsuri drastice faţă de administratorii de restaurante care nu pun preţ pe sănătatea clienţilor.
Astăzi, a venit rândul restaurantului Chang Chen din incinta Iulius Mall din Timişoara, care a fost închis, până la remedierea problemelor descoperite în urma controlului.
Inspectorii spun că ceea ce au văzut în bucătăria restaurantului este inacceptabil şi, pe lângă oprirea temporară a activităţii au indisponibilizat toate produsele găsite.
Pe lângă mizerie, organele de control au găsit alimente neetichetate, astfel că nimeni nu ştie dacă sunt sau nu în termenul de valabilitate.
De asemenea, frigiderele, dulapurile şi rafturile cu produse erau murdare, unele alimente erau la câţiva centimetri de coşul cu gunoi, iar sosurile oferite clienţilor nu aveau nicio explicaţie despre ce conţin sau când expiră.
Pe lângă obligativitatea de a ţine restaurantul închis până la remedierea deficienţelor şi distrugerea produselor găsite, inspectorii OPC au aplicat şi o amendă de 10.000 de lei, dar şi un avertisment.
Lasă un răspuns