Skip to main content

Jos pălăria! Campioni şi la salvat vieţi, şi la judo! Pompierii care au urcat pe podium, la Campionatul Naţional al MAI

Peste 100 de pompieri, polițiști, jandarmi și polițiști de frontieră au participat la Campionatul Naţional de Judo organizat de Ministerul Afacerilor Interne.

Competiţia a avut loc în perioada 14-16 martie, iar Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ,,Crişana” al judeţului Bihor a fost reprezentat de locotenent Bogoşel Adrian, plutonier major Coneru Ștefan și plutonier major Veszi Janos.

CITEŞTE ŞI: Patru etaje de mesaje din trecut! Instalaţia meticuloasă, realizată de studenţii de la Poli, la ceas aniversar

În urma susținerii meciurilor eliminatorii din cadrul campionatului, lt. Bogoșel a reușit să ocupe prima treaptă a podiumului, la categoria -90 de kilograme, + 35 de ani, plt. maj.

Veszi Janos a obținut locul III la aceeași categorie, iar plt. maj. Coneru Ștefan a câștigat medalia de argint la categoria -73 de kilograme, + 35 de ani.

În ultimii 14 ani, pompierul bihorean Bogoşel Adrian a obținut 12 medalii de aur și una de argint în cadrul Campionatului Naţional de Judo al MAI, iar în cadrul campionatelor naționale și internaționale, nu mai puțin de 23 de medalii, din care 18 de aur, 4 de argint şi una de bronz.

Distribuie pe rețele de socializare

Comments (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.