Skip to main content

Detalii şocante în cazul atacului sângeros de la Giroc! Înainte de a-şi înjunghia victima, agresorul a dat-o cu capul de pereţi şi i-a pulverizat spray lacrimogen în faţă

Bărbatul de 24 de ani care şi-a atacat cu bestialitate fosta amantă a fost arestat preventiv pe o perioadă de 30 de zile, fiind acuzat de tentativă de omor.

Conform anchetatorilor, tânărul a aşteptat-o pe femeia de 32 de ani, în faţa blocului, iar când aceasta a ieşit din imobil, s-a năpustit asupra ei.

A strâns-o de gât, a lovit-o cu capul de perete, după care a scos un spray lacrimogen şi I l-a pulverizat în faţă.

Orbit de furie, din cauză că femeia a pus punct relaţiei extraconjugale pe care a avut-o cu el, agresorul a scos şi un cuţit cu care a început să o lovească.

A înjunghiat-o în zona pieptului şi a abdomenului, dar şi în spate şi s-a oprit doar de frică să nu fie prins de poliţişti.

Asta în contextul în care, întreaga scenă a fost observată de un martor care îi cerea tânărului să se oprească.

“La data de 17.10.2023, ]n jurul orei 12:15 după-amiază, persoana vătămată D.C.F care locuia într-un imobil din comuna Giroc, a ieşit pe casa scării, cu intenţia de a se deplasa la locul de muncă, timp în care vorbea la telefonul mobil cu soţul ei. În momentul în care a ieşit din bloc l-a observat pe suspectul P.A.F pe care îl cunoştea de mai mulţi ani şi cu care, în urmă cu cca. 5-6 luni, a avut o relaţie de concubinaj, relaţie pe care a încheiat-o în urmă cu aproximativ o lună, ea fiind cea care a pus capăt relaţiei. Suspectul, care o aştepta în acel loc, fără ca victima să cunoasă acest lucru, i-a cerut să închidă apelul telefonic, reproşându-i totodată că l-a minţit. Întrucât persoana vătămată nu a închis telefonul, suspectul a încercat să i-l ia din mână, moment în care persoana vătămată a început să ţipe, speriată fiind de cele ce se întâmplă. P.A.F a prins-o cu ambele mâini, de gât, a strâns-o şi a lovit-o cu capul de peretele blocului/zona cutiilor poştale. În continuarea agresiunii, suspectul a scos un tub de spray iritant-lacrimogen din care a pulverizat spre faţa persoanei vătămate de la o distanţă de cca. 10-20 cm. În acel moment, persoana vătămată a început să strige cu putere după ajutor, încercând în acelaşi timp să fugă, nereuşind acest lucru, deoarece agresorul o ţinea de haine. Mai departe, suspectul a scos un cuţit şi a început să o înjunghie de mai multe ori, aplicându-i lovituri în zona spatelui, pieptului şi abdomenului, victima făcând tot posibilul ca să evite/pareze loviturile. Între timp, ţipetele persoanei vătămate şi scena de violenţă au fost auzite/văzute de un martor ocular (flat într-un bloc din apropiere) care, la rândul său a strigat spre agresor, încercând astfel să-ldetermine să înceteze loviturile de cuţit. Strigătele conjugate ale victimei şi ale martorului ocular l-au determinat pe suspect să se oprească din agresiune şi să plece de îndată de la faţa locului pentru a nu fi prins”, transmite Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Timişoara.

Bărbatul a fost prins la scurt timp după incidentul sângeros, iar acum este în arest, în aşteptarea procesului.

Cazul este anchetat de procurorii militar, pentru că suspectul este soldat în cadrul ISU Banat, unde a fost angajat anul trecut.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Prestaţie de excepţie a elevilor de la „Ion Vidu” în cadrul TM2023! Vor urca pe scenă, alături de Katie Melua, într-un concert de zile mari

Aflată pentru prima dată în Timișoara, pe scena evenimentului „Timișoara 2023 la nesfârșit”, Katie Melua va fi acompaniată de Corul pe voci egale al Liceului de Artă „Ion Vidu” Timișoara, condus de dirijoarea Maria Gyuris și format din 50 de eleve ale liceului.

FOTO 1.500 de spectatori la evenimentele Musica Ricercata Op.6 – Lux Timisiensis!

1.500 de iubitori ai muzicii vechi au luat parte la evenimentele prilejuite de  Musica Ricercata Op.6 – „Lux Timisiensis”, desfășurat în perioada 16 – 30 noiembrie, transmit reprezentanții Filarmonicii din Timișoara.

Se sparge din nou betonul în zona Torontalului! Eroare gravă, pe şantierul de pe Cetăţii! Constructorul a  montat greşit, linia de tramvai

Reprezentanţii Primăriei Timişoara au primit concluziile finale după incidentul de săptămâna trecută când tramvaiul care efectua probe pe liniile proaspăt reabilitate de pe tronsonul Cetăţii-Torontalului, a acroşat un stâlp.

UVT lansează MapSense, un proiect unic de accesibilizare instituțională pentru nevăzători!

Universitatea de Vest din Timișoara lansează proiectul „MapSense – Navigating the World by Touch”, unic în România, care accesibilizează sub forma unor machete tactile clădirea principală de pe bulevardul Vasile Pârvan, nr. 4.

Nu-l mai vor nici USR-iştii! Petiţia cu iz electoral pentru susţinerea lui Fritz, semnată de mai puţin de 2.000 de oameni

Au trecut aproape şase săptămâni de când USR Timişoara lansa, cu surle şi trâmbiţe, o petiţie cu scop vădit electoral, dar îmbrăcată într-o iniţiativă demnă de toată lauda.

Accident înfiorător! O mașină a fost lovită de un microbuz și proiectată într-un autobuz plin cu pasageri

Desfășurare uriașă de forțe, în această seară, după ce un autobuz în care erau 52 de persoane, un microbuz de transport marfă și o mașină s-au ciocnit violent.

UVT invită timișorenii la lansarea expoziției de video-animații „Voce și dizabilitate la Universitate”

Timișorenii, invitați la lansarea expoziției de video-animații „Voce și dizabilitate la Universitate”, organizată cu ocazia celebrării Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități.

Îți dai cu părerea și câștigi 100 de euro! Ideea inedită a unui primar, care vrea să implice locuitorii în luarea deciziilor

Strategia de dezvoltare a unei localități ar trebui să fie în concordanță și cu dorințele cetățenilor care însă, de cele mai multe ori, nu prea se implică în luarea deciziilor de acest gen.

CCIA Timiș pregătește misiunea economică de vizitare a Belgrade Wine Salon

În perioada 7-8 decembrie, o delegație de afaceri timișeană se va afla la Belgrad pentru a vizita Salonul de Vinuri – Belgrade Wine Salon.