Skip to main content

Scandal de proporţii, la un supermarket din Timişoara! Un agent de pază a ajuns la spital, după ce a fost bătut de trei indivizi

Trei indivizi băuţi bine şi puşi pe scandal, au intrat într-un supermarket din Timişoara, unde au început să înjure angajaţi şi clienţi, deopotrivă.

Una dintre casiere a cerut ajutorul agenţilor de securitate, iar în momentul în care unul dintre paznici a venit să vadă ce se întâmplă, şi-a atras asupra lui furia celor trei scandalagii.

Agentul le-a cerut indivizilor să iasă afară, unde aceştia s-au năpustit asupra lui şi au început să îl lovească.

La faţa locului a ajuns de urgenţă şi un echipaj de poliţişti, însă doi dintre agresori dispăruseră deja.

Cel de-al treilea a fost reţinut pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, dar şi pentru lovir şi alte violenţe.

De cealaltă parte, victima a fost transportată la spital, unde primeşte îngrijiri medicale.

„Când a sosit agentul de pază, acesta a procedat la interpelarea celor trei persoane solicităndu-le să părăsească magazinul, iar in momentul cand au iesit din magazin, a fost agresat de către două dintre persoanele implicate. La fața locului, când au ajuns echipajele de poliție, a mai fost găsit un bărbat dintre cei trei, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. De asemenea, bărbatul în vârstă de 30 de ani, era în continuare recalcitrant. Ulterior acesta a fost condus la sediul secției de poliție pentru audieri. În urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș”, transmite IPJ Timiş.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.