Skip to main content

Deputatul PSD, Alfred Simonis, îi arată pisica vicepreşedintelui CJT, Alexandru Proteasa: Se adună nori negri deasupra Moşniţei şi Consiliului Judeţean

După ce vicepreşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Alexandru Proteasa, a prezentat înregistrarea unei convorbiri telefonice, în care este ameninţat de fratele deputatului Alfred Simonis, parlamentarul iese la atac.

Într-o postare pe facebook, Simonis îl acuză pe Proteasa că face parte dintr-un sistem mafiot, care derulează afaceri dubioase.

CITEŞTE ŞI: Bătrâni, în pericol! A fost nevoie de intervenţia pompierilor, pentru salvarea a doi pensionari de 74, respectiv 75 de ani

Mai mult, social democratul vorbeşte despre materiale de construcţii care au dispărut de pe şantierele estionate de CJT şi au apărut pe şantierele familiei Proteasa.

„Astăzi pozează în victimă, dar de 20 de ani patronează sistemul mafiei imobiliare din Moșnița Nouă. Pe numele lui Alexandru Proteasa, un individ care a ajuns vicepreședinte al Consiliului Judeţean Timiș și care confundă bugetul instituției pe care o conduce cu conturile grase ale familiei sale. Am proprietatea termenilor, iar când vorbesc despre un sistem mafiot știu exact despre ce este vorba. Iar cum știu eu, la fel știe și Proteasa, însă el trebuie să acopere sistemul din care face parte. Afaceri dubioase din bani publici sunt cercetate de instituții ale statului, iar asta îl neliniștește teribil pentru că există suspiciuni clare referitoare la un mare jaf și pentru a acoperi cumva hoția, astăzi ne arată că e victimă. Se vorbește despre sume de bani și materiale de construcții evaporare de la CJT și apărute miraculos pe șantierele familiei sale. Se adună nori negri deasupra Moșniței și Consiliului Judeţean, domnule Proteasa!”, a scris Alfred Simonis, pe facebook.

PE ACEEAŞI TEMĂ: Video: Circ în Consiliul Judeţean Timiş! „Bătaie” în bannere şi o înregistrare explozivă, în care fratele lui Alfred Simonis îi ameninţă pe Nica şi Proteasa

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.