Skip to main content

Demisie la vârful Prefecturii Timiş! Motivul pentru care Sorin Ionescu renunţă la funcţia de subprefect!

Cu mai puţin de două luni înaintea alegerilor europarlamentare şi locale, de bunul mers al cărora se ocupă Prefectura, unul dintre cei doi subprefecţi de Timiş demisionează.

Este vorba despre Sorin Ionescu, care va deschide lista candidaţilor PSD pentru Consiliul Local Timişoara.

CITEŞTE ŞI: Ei sunt micuţii care îi calcă pe urme lui Van Damme! Sportivii de la K-ZE Karate aduc la Timişoara, peste 20 de medalii, obţinute la Cupa Dacicus

Spune că nu poate fi în acelaşi timp şi candidat şi organizator de alegeri, astfel că renunţă la cea de-a doua calitate şi revine la catedră.

Am înaintat Guvernului României cererea mea de revocare din funcția de subprefect al județului Timiș. Astfel, renunț la acest statut pentru a reveni la ceea ce sunt eu la bază, PROFESOR. Plec cu convingerea că pentru un oraș sănătos și o țară sănătoasă suntem obligați să reformăm sistemul administrativ, să prioritizăm educația, sănătatea, să asigurăm protecția mediului și infrastructura și să avem o mai mare grijă față de bătrânii noștri. Trebuie să învățăm să colaborăm tot mai bine pentru binele semenilor”, a scris Sorin Ionescu, pe facebook, unde a anunţat că vrea să se concetreze pe campania electorală.

Ionescu a mai avut un mandat de consilier local în perioada 2016-2020, iar din 2012, până în ianuarie 2022 a fost director al Colegiului Bănăţean Timişoara.

A renunţat la această funcţie, în momentul în care a fost numit de PSD, subprefect al judeţului Timiş.

CITEŞTE ŞI: Institutul de Oncologie Timişoara, la un pas de a se realiza! Astăzi, CNI preia atribuţiile privind construirea şi dotarea unităţii sanitare

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.
Universitatea de Vest din Timișoara a câștigat un nou proiect de cercetare numit CIRCUZEN, în domeniul economiei circulare, în cadrul competiției RESCI-ECO lansată în acest an de Agenția Universitară a Francofoniei.
Teatrul Național din Timișoara anunță selecția spectacolului „Victimele Datoriei” de Eugène Ionesco în cadrul prestigiosului Festival Național de Teatru (FNT) 2024.
Înscrierile online la ciclul de licență pentru facultățile Universității Politehnica au început deja, iar pentru a veni în sprijinul candidaților din județele învecinate, UPT a înființat mai multe centre zonale de admitere, pe lângă cele zece centre aferente celor 10 facultăți.