Skip to main content

Căutări ample, în miez de noapte! Pădure împânzită de poliţişti şi jandarmi, după ce un bărbat a cerut diperat, ajutorul

Un echipaj medical a intervenit de urgenţă, pentru salvarea unui bărbat care a sunat la 112 şi a anunţat că a căzut de pe bicicletă şi are răni serioase în zona capului.

Accidentul s-ar fi petrecut în liziera pădurii din zona localităţii Păuliş, judeţul Arad, doar că, ajunse acolo, echipele de salvare nu au găsit pe nimeni.

CITEŞTE ŞI: Demisie la vârful Prefecturii Timiş! Motivul pentru care Sorin Ionescu renunţă la funcţia de subprefect!

Personalul de pe ambulanţă a anunţat Poliţia, care, a început o amplă acţiune de căutare a celui care a sunat la 112.

Zeci de poliţişti şi jandarmi au scotocit pădurea, ore în şir, până au dat de urma bărbatului care a sunat la 112, nu pentru că avea nevoie de ajutor, ci pentru că a vrut să se distreze.

A fost constituită echipa operativă la nivelul Poliției orașului Lipova, formată din polițiștii orașului, ai secțiilor rurale 7 Lipova și 8 Săvârşin, Poliția Municipiul Arad, Serviciul de Investigații Criminale, precum și jandarmi arădeni. După aproximativ 3 ore de căutări prin pădure, într-o cabană a fost găsit un bărbat de 52 de ani, din județul Iași, care lucrează la o societate comercială din zonă. În urma verificărilor, a fost identificat în persoana apelantului”, anunţă IPJ Timiş.

În urma verificărilor, poliţiştii au descoperit că bărbatul era căutat şi de colegii lor din Iaşi, într-un alt dosar.

Acum, el a fost amendat cu 4.000 de lei pentru că a sunat abuziv la 112 şi a fost dat pe mâna poliţiştilor din Iaşi care vor decide ce fac cu el, în cazul în care era căutat.

CITEŞTE ŞI: Ei sunt micuţii care îi calcă pe urme lui Van Damme! Sportivii de la K-ZE Karate aduc la Timişoara, peste 20 de medalii, obţinute la Cupa Dacicus

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Nicolae Robu va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării (P)

Nicolae Robu, candidatul Alianței PSD-PNL pentru Primăria Timișoara, va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării. Robu vrea să readucă orașul la statutul de altădată și va susține dezvoltarea afacerilor pe plan local.

Au fost finalizate serviciile de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2”, UAT Peciu Nou

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri Timiş anunţă finalizarea serviciilor de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2” – cod C3I1A0122000518, UAT Peciu Nou.

Preambul pentru viitorul Consiliu Local: PSDPNL s-a aliat cu AUR și Șoșoacă împotriva lui Dominic Fritz în Biroul Electoral (P)

După ce Biroul Electoral de Circumscripție Timișoara a decis că Nicolae Robu a încălcat legea prin lipirea de afișe peste cele ale contracandidaților și a dispus înlăturarea lor, reprezentanții PSDPNL au contestat hotărârea la Biroul Electoral de Circumscripţie Județeană Timiş.

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.