Skip to main content

Ei sunt micuţii care îi calcă pe urme lui Van Damme! Sportivii de la K-ZE Karate aduc la Timişoara, peste 20 de medalii, obţinute la Cupa Dacicus

Tinerii karateka K-ZE Karate revin la Timișoara cu rezultate foarte bune de la Cupa Dacicus – competiție desfășurată la Orăştie, sub egida Federației Române de Arte Marțiale şi a Departamentului de Karate I.K.U.

24 sportivi ai clubului K-ZE Karate au participat sâmbătă, 6 aprilie 2026, la această competiție care a adunat 24 cluburi din ţară si 350 de sportivi.

CITEŞTE ŞI: Institutul de Oncologie Timişoara, la un pas de a se realiza! Astăzi, CNI preia atribuţiile privind construirea şi dotarea unităţii sanitare

Aceştia au concurat pe 3 tatami, în probele de kata, kumite, kata echipe, iar cei mai mici competitori s-au întrecut și la proba de kihon.

„Pentru clubul nostru, aceasta a fost prima competiție din acest an și a fost una bună pentru că ne-am testat abilitățile. Mulți sportivi au trecut la un alt nivel după examenul de centură și a fost puțin mai dificil pentru ei, însă s-au adaptat și au revenit acasă cu medalii și rezultate frumoase. A fost extraordinar, am început în forță!”, spune sensei Alexandra Pop (4 Dan), coordonatorul și antrenorul principal al Clubului Sportiv K-ZE Karate.

Clubul timișorean a adus acasă 23 de medalii (8 aur, 7 argint, 8 bronz), situandu-se pe locul 3 in clasamentul cluburilor.

Cu acest concurs, sportivii K-ZE KARATE au dat startul unui an competițional extrem de plin.

Ei vor fi prezenți la diferite competiții din țară și străinătate, atât cu grupele de începători, cât și cu grupele de avansați.

Acum se pregătesc pentru Cupa Cupelor de la Arad, Cupa „Pancevo” din Serbia, Campionatele Naționale de Karate de la Timișoara şi de la Târgu Jiu, dar şi pentru Bihor Open (Oradea).

Sportivii cei mai buni vor ajunge la Campionatul Mondial de la Buenos Aires (Argentina).

CITEŞTE ŞI: Se va întrerupe furnizarea cu apă, dar mai mulți timișoreni vor avea probleme și cu presiunea! Aquatim anunță noi lucrări la rețeaua de distribuție

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

INFORMARE PUBLICĂ!

Această informare este efectuată de: JUDEȚUL TIMIȘ prin CONSILIUL JUDEȚEAN, Blvd. Revoluției din 1989 nr. 17, cod. 300034, Timișoara, jud. Timiș, reprezentată de Alin Adrian NICA – în calitate de președinte CONSILIUL JUDEȚEAN TIMIȘ, ce intenţionează să solicite de la  ADMINISTRAȚIA BAZINALĂ DE APĂ BANAT  aviz de gospodărire a apelor pentru realizarea lucrărilor aferente obiectivului […]

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.

VIDEO La un pas de tragedie! O mașină a fost făcută praf după ce a lovit puternic un tir

Impact violent între două mașini și un tir! Unul dintre autoturisme a fost proiectat într-un zid de susținere de pe marginea drumului.