Skip to main content

Degustări exclusive și afaceri de succes! Nu rata misiunea economică CCIAT la Belgrad Wine Salon

În perioada 7-8 decembrie 2023, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș invită firmele timișene la o misiune economică de vizitare a Belgrade Wine Salon.

Cei interesaţi au şansa de a descoperi arta și savoarea vinului de la cei mai buni producători de vin din lume, în decorul elegant al Hyatt Regency Hotel Belgrad.

În cele două zile, între orele 12.00 – 20.00, în Crystall Ballroom și Grand Foyer, vinificatori de top din 120 de crame oferă spre degustare 650 de vinuri din 20 de țări diferite.

Iubitorii de vinuri și nu numai au șansa de a participa în prima zi, OPȚIONAL, la două evenimente exclusiviste:

Wine Masters – un eveniment care reunește unele dintre cele mai importante crame din lume, cu peste 250 de vinuri de top cotate de la 90 la 100 de puncte, de la Bordeaux, Burgundia și Brunello di Montalcino până la șampanie, Napa Valley și Barolo

Olive Oil Masters – o incursiune în istoria gastronomică a Mării Mediterane și a Levantului unde unde vor fi prezenți 25 de maeștri de top ai uleiului de măsline, de renume și premiați în întreaga lume.

Cele două evenimente au loc în paralel, în Crystall Ballroom, între orele 14.00 – 21.00.

Taxa de intrare: 12.000 RSD /pers.

Taxa de participare la misiunea economică: 235 Euro / pers. (pentru firmele membre CCIAT)

Servicii asigurate:

– Transport cu microbuz omologat curse externe

– Cazare 1 noapte cu mic dejun la hotel **** (loc în cameră dbl.)

– Transferuri interne cu microbuz de la hotel la Hyatt Regency și retur

Taxa NU include:  

-Biletul de intrare în expoziție – 4000 RSD/pers./zi care se achită individual la intrarea în expoziție.

Termen de confirmare: 27 noiembrie 2023

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.

Pro România se dezintegrează! Mai mulţi membri ai partidului, printre care un primar şi un consilier judeţean din Timiş, s-au alăturat PNL

Cu un an înainte de 2024, când vor avea loc patru runde de alegeri, membrii partidelor mici se chinuie să îşi găsească un loc călduţ în organizaţii mai puternice, care să îi ajute să câştige voturi.