Decizia grea, luată de familia unui bărbat în moarte cerebrală: a salvat alte vieţi

În această dimineață, la Spitalul Județean Timișoara a avut loc o operație de prelevare cord, ficat, rinichi și cornee.

Pacienți din București și Cluj- Napoca, aflați în așteptare pe lista de transplant își vor putea continua viața, sănătoși, datorită acceptului dat de familia pacientului donator, bărbat, de 52 de ani.

CITEŞTE ŞI: VIDEO: Imagini care îţi provoacă greaţă! Muşte, igrasie şi mizerie cruntă, în restaurantele din Complexul Studenţesc

Cordul, ficatul și corneea au plecat la București iar rinichii la Cluj.

“Echipa SCJUT, cea care a coordonat prelevarea a fost formată din – coordonator transplant, Dr. Bobouțanu Giorgiana și KDP Dr. Isoc Cristian – ambii medici ATI. Alături de ei au fost medici de la București și Cluj Napoca. Echipa mulțumește familiei care a făcut acest gest, salvator pentru cei care se vor putea bucura de viață, alături de familie și prieteni”, transmite Spitalul Judeţean Timişoara.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

colterm

Fritz se laudă cu un poiect grandios, pentru care nu are bani şi nici nu a cerut deocamdată

Primarul Timişoarei anunţă, cu surle şi trâmbiţe, Hotărârea pe care consilieri locali au aprobat-o astăzi, pentru cumpărarea unei instalaţii care va eficientiza sistemul centralizat de încălzire.

Accident în apropiere de Timișoara! O șoferiță a intrat cu mașina într-un cap de pod și s-a răsturnat!

Accident grav în această după amiază, pe DN6, pe raza localității Izvin. O șoferiță a pierdut, într-o curbă, controlul volanului, a lovit un cap de pod, după care s-a răsturnat.

Anunţ de ultimă oră! Putin rupe 18% din Ucraina

Live text: În aceste momente, preşedintele Federaţiei Ruse face anunţul privind anexarea celor 4 regiuni ucrainene: Herson, Zaporojie, Doneţk şi Luhansk.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.