Skip to main content

VIDEO: Imagini care îţi provoacă greaţă! Muşte, igrasie şi mizerie cruntă, în restaurantele din Complexul Studenţesc

Odată cu începerea noului an şcolar, inspectorii OPC au luat la verificat unităţile de alimentaţie publică, unde obişnuiesc să ia masa tinerii.

Primele vizate au fost restaurantele şi fast-food-urile din Complexul Studenţesc Timişoara.

Echipele de control au făcut verificări în 13 astfel de unităţi, iar neregulile nu au întârziat să apară.

CITEŞTE ŞI: Patru zile de distracție! Locuitorii din Giarmata, așteptați cu mic cu mare la Ruga și Zilele Comunei!

Inspectorii au găsit alimente expirate, muşte şi alte insect, pe preparatele care urmau să ajungă pe mesele clienţilor, dar şi vitrine murdare, în care era ţinută mâncarea.

De asemenea, unele produse de brutărie-patiserie aveau incomplete informările prvind “produse din produse congelate”, ambalaje deteriorate, cuptoare murdare, praf şi mâzgă în zonele de pregătire a alimentelor şi lăzi frigorifice cu acumulări excesive de gheaţă, praf, resturi de mâncare şi chiar fire păr.

Inspectorii au găsit mizerie şi pe podea, pe geamuri, pe clanţele uşilor şi pe rafturile pe care sunt depozitate produse alimentare.

Pentru toate aceste nereguli, echipele de control au dat 13 amenzi, în valoare totală de 160.000 de lei.

De asemenea, cinci societăţi comerciale au primit avertismente, iar comisarii au oprit definitiv de la comercializare a produselor alimentare neconforme.

Alte cinci unităţi au fost închise, până la remedierea deficienţelor constate de comisarii OPC.

CITEŞTE ŞI: Patru firme interesate să modernizeze stadionul de rugby din Timișoara! Primăria analizează ofertele

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Ediția a șasea a UVT Liberty Marathon a fixat Timișoara pe harta maratoanelor de șosea din România!

Universitatea de Vest din Timișoara a organizat duminică, 1 octombrie, a șasea ediție a evenimentului sportiv de alergare de șosea “UVT Liberty Marathon”.

Barbiere Barbershop Timișoara: locul unde eleganța întâlnește tradiția. John Malkovich şi John Newman, printre vedetele care i-au trecut pragul

De la inaugurarea sa din 2017, Barbiere Barbershop a reprezentat epicentrul stilului și eleganței masculine în inima Timișoarei. Aici, tradiția tunsului și aranjării bărbii se îmbină perfect cu luxul și accesibilitatea.

Autorul Thomas Perle, pe lista Premiilor Teatrale Nestroy din Austria!

Autorul Thomas Perle, care în prezent scrie împreună cu Clemens Bechtel textul pentru piesa Sidy Thal la Teatrul German de Stat Timișoara, va fi distins în acest an cu celebrul premiu austriac de teatru, Premiul Nestroy.

Primăria desființează zeci de locuri de parcare de pe bulevardul Take Ionescu pentru a face culoar autobuzelor!

Primăria Timișoara va înființa benzi speciale de preselecție pentru mijloacele de transport în comun, în mai multe intersecții de pe bulevardul Take Ionescu. Însă pentru asta va desființa zeci de locuri de parcare.

PNL Timiş, cu un picior în groapă! Analiza dură făcută de senatorul USR, Raoul Trifan

Raoul Trifan, senator USR de Timiş, face o radiografie a filialei judeţene a Partidului Naţional Liberal, după plecarea lui Ben-Oni Ardelean.

Valer Kovacs, la Sursa de Vest fără Filtru

Ag. şef. Valer Kovacs, de la Brigada Autostrăzi, este acum în direct, la Sursa de Vest fără Filtru – luni, 02 octombrie 2023.

Accident înfiorător! Un om a murit după ce a intrat cu mașina sub un tir!

Accident grav de circulație în această după amiază, pe o șosea din vestul țării! Un om și-a pierdut viața după ce a intrat cu mașina sub un camion.

RETIM și ADID Timiș au început a patra campanie de colectare gratuită a deșeurilor voluminoase în Zona 0 Ghizela!

RETIM împreună cu ADID Timiș organizează o nouă campanie trimestrială prin care sunt colectate deșeurile voluminoase. Timișeni pot preda deșeurile, începând de astăzi, gratuit la containerul RETIM! 

Coşmarul unei copile! A fost ademenită în pădure şi violată de doi indivizi

Doi bărbaţi au fost trimişi în judecată după ce au profitat de o minoră, pe care, unul dintre ei a convins-o să îl însoţească într-o plimbare.

Fetiţă dispărută din Timişoara! Părinţii sunt disperaţi şi îţi cer ajutorul

Se fac căutări, la această oră, pentru găsirea unei copile de 12 ani, care a plecat azi-noapte de acasă şi nimeni nu ştie încotro a luat-o.