Skip to main content

Cursă nebună, finalizată la spital! Un șofer care a fugit de polițiști este în stare gravă, după ce a ajuns cu mașina într-un șanț

Un bărbat de 39 de ani a ajuns la spital cu elicopterul SMURD, în stare gravă, după ce a provocat un accident în timp ce fugea de Poliție.

Accidentul s-a petrecut astăzi, în jurul prânzului, în județul Arad.

Un echipaj de Poliție i-a făcut semn șoferului să oprească, pe raza localității Nădab, unde acesta circula cu viteză. Bărbatul de la volan a ignorat semnalul polițiștilor și și-a continuat drumul.

Polițiștii au pornit rapid pe urmele mașinii în cauză, iar după o cursă nebună, șoferul autoturismului a pierdut controlul asupra volanului într-o curbă și a intrat într-un șanț.

În urma impactului, bărbatul de la volan a fost grav rănit și a rămas încarcerat. Pasagerul din dreapta, un tânăr de 19 ani, a fost și el rănit, însă a primit îngrijiri medicale la fața locului.

La fața locului a fost chemat și elicopterul SMURD pentru a prelua victima aflată în stare critică.

În ziua de 15 noiembrie a.c., in jurul orei 11:50, un echipaj de poliție al Secției 3 Rurală Chișineu-Criș, aflându-se într-o acțiune de impunere a respectării legislației rutiere, au procedat la oprirea unui autoturism care se deplasa cu viteza în localitatea Nădab. Autoturismul nu a oprit la semnalele polițiștilor, echipajul pornind în urmărirea acestuia. Pe D.J. 792, la km. 9+700 m, intr-o curbă la stânga, conducătorul autoturismului a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, derapând în șanț”, transmite IPJ Arad.

Din verificări, a reieșit că bărbatul care se afla la volan și care a fugit de Poliție are dreptul de a conduce suspendat.

Polițiștii continuă cercetările, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului, într-un dosar penal întocmit pentru vătămare corporală din culpă și conducere fără permis.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.