Skip to main content

Crimă înfiorătoare, aproape de Lugoj! O femeie şi-a ucis copilaşul de numai 1 an

Caz înfiorător anchetat de procurori, după ce o femeie de 30 de ani şi-a ucis cu sânge rece, propriul bebeluş.

S-a întâmplat aseară, în localitatea Scăiuş, judeţul Caraş-Severin, iar la faţa locului a ajuns un echipaj medical de la Lugoj.

CITEŞTE ŞI: Şoferi drogaţi şi beţi pe străzile din Timişoara! Poliţiştii au oprit în trafic, peste 400 de maşini

Din păcate, doctorii nu au mai putut face nimic, pentru copilaşul de un an şi două luni, decât să declare decesul.

Se pare că femeia care a comis crima era în depresie de mai multă vreme.

„Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin au fost sesizați în cursul zilei de 06 august 2023, orele 01:00, despre faptul că în data de 05 august 2023, în jurul orelor 19:00, pe raza satului Scăiuş, com. Fârliug, din județul Caraș-Severin, la domiciliul numitei L.A., în vârstă de 30 de ani, aceasta a sugrumat cu mâinile şi i-a obstrucționat mecanic căile respiratorii superioare ale fiului ei, L.M.I. în vârstă de 1 an şi 2 luni, provocându-i în acest mod decesul”, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin.

Femeia a fost reţinută pentru 24 de ore, iar astăzi va fi dusă în faţa magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile.

Ea este acuzată de violență în familie şi va fi supusă unei expertize psihiatrice care va stabili dacă a avut discernământ în momentul în care şi-a ucis copilul. 

CITEŞTE ŞI: Se oprește apa la începutul săptămânii viitoare, pe mai multe străzi din Timișoara!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.