Skip to main content

Se oprește apa la începutul săptămânii viitoare, pe mai multe străzi din Timișoara!

Aquatim anunță o serie de lucrări la începutul săptămânii viitoare, astfel că apa va fi întreruptă.

Așadar, luni, 7 august, între orele 8-16, la intersecția străzilor Gavril Musicescu și Cercului se va executa o conectare de conducte. Lucrările fac parte din proiectul „Execuție rețele apă și canalizare Timișoara Sud – Lot 2”, iar pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Gavril Musicescu (între Emil Zola și Ivan Petrovici Pavlov), Vânătorilor, Arcidava, Traian Vuia, Progresul, William Shakespeare, Victor Vâlcovici, Emil Zola (între Victor Hugo și Constantin Brâncoveanu) și Constantin Brâncoveanu (între Gavril Musicescu și Liviu Rebreanu).

Marti, 8 august, între orele 9-15 se va executa o conectare de conducte la intersecția străzii Surorile Martir Caceu cu Aleea F.C. Ripensia. Lucrările fac parte din proiectul „Execuție rețele de apă și canalizare Timișoara Sud – Lot 2”, iar pe durata lor se va opri furnizarea apei pe străzile Surorile Martir Caceu, Martir Cristina Lungu, Aleea F.C.Ripensia, Feleacul, Anghel Saligny și Craiova.

Tot pe 8 august se va efectua spălarea și igienizarea rețelei de distribuție în mai multe localități. Ca urmare, între orele 9-18 se va întrerupe alimentarea cu apă în Pișchia, iar între orele 9-14 presiunea va fi scăzută în Sacoșu Turcesc.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată”, transmite Aquatim.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

RETIM anunță modificarea tarifelor de facturare (colectare-transport și tratare) a deșeurilor municipale în Zona 1 a județului Timiș!

RETIM Ecologic Service informează toți utilizatorii serviciului de salubrizare (persoane fizice, asociații de proprietari/locatari, persoane juridice și instituții publice) din Zona 1 a județului Timiș, că urmează să se modifice tarifele de facturare, din cauza majorării tarifelor de tratare de la DDN Ghizela.

CCIA Timiș organizează o nouă ediție a „Salonului Industriei Ușoare”, chiar înainte de Paște!

Cu ocazia apropierii Sărbătorilor Pascale, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează o ediție specială a ”Salonului Industriei Ușoare”.

Criminalul de la Medicină avea discernământ când şi-a măcelărit iubita! Concluziilie psihiatrilor care l-au expertizat pe tânărul de 23 de ani

La o lună de când Andreea Morega, studentă la Universitatea de Medicnă din Timişoara, a fost ucisă cu zeci de lovituri de cuţit, au venit rezultatele expertizei psihiatrice ale celui care i-a curmat viaţa, la numai 21 de ani.

Sesiune de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor, organizată pentru agenții economici din județ, de CCIAT!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în parteneriat cu Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Timiș și Direcția de Sănătate Publică Timiș, a organizat un seminar de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor.