Skip to main content

Şoferi drogaţi şi beţi pe străzile din Timişoara! Poliţiştii au oprit în trafic, peste 400 de maşini

A fost o acţiune de amploare, azi noapte, pe străzie din Timişoara şi din zona periurbană, unde poliţiştii au tras pe dreapta 425 de maşini, au legitimat 471 de persoane şi au testat pentru alcool şi droguri, alte 392.

De asemenea, au fost folosiți și ochelarii care simulează consumul de alcool și droguri, pentru ca cei care i-au testat să vadă ce înseamnă să urci băut la volan sau sub influenţa substanţelor interzise.

CITEŞTE ŞI: Se oprește apa la începutul săptămânii viitoare, pe mai multe străzi din Timișoara!

În urma controalelor au fost aplicate 46 de sancțiuni contravenționale în valoare de 11.309 lei, au fost retinute 14 permise de conducere (dintre care 6 pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului) și retrase 2 certificate de înmatriculare.

Poliţiştii au descoperit şi alte infracţiuni, precum conducerea unui autoturism făr permis sau sub influenţa substanţelor psihoactive.

Doi dintre şoferii drogaţi, de 26, respectiv 39 de ani au fost depistaţi în Timişoara, pe strada Dorobanților şi pe strada Mătăsarilor.

Amândoi s-au ales cu dosare penale, după ce aparatul Drugtest, au arătat valori pozitive la cannabis.

Şi în Săcălaz a fost prins un şofer de 21 de ani aflat sub influenţa droguri

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Elevii Liceului de Arte Plastice din Timișoara, ai Colegiul Național Bănățean și ai Liceului de Artă „Ion Vidu” din Timișoara au descoperit spațiile interdimensionale, au „intrat” în ele, le-au exploatat, apoi au creat.
În 2020, după alegerile locale, în Moșnița Nouă spiritul civic a crescut simțitor, comunitatea s-a trezit și a devenit mult mai activă, locuitorii de aici își cer drepturile legale, cer investiții și seriozitate din partea  administrației.
Nicolae Robu, candidatul susținut de Alianța PSD-PNL la Primăria Timișoara, va readuce Timișoara la viață și o va transforma într-un oraș al tinerilor. Cele două direcții mari pe care va miza sunt educația și cultura.
Pizza este, fără îndoială, unul dintre cele mai iubite feluri de mâncare din întreaga lume, iar România nu face excepție. Indiferent dacă întrebați copii sau adulți, pizza rămâne în topul preferințelor culinare.
Teatrul Național din Timișoara organizează vineri, 14 iunie, în Sala Mare a Teatrului Național, un eveniment european în premieră absolută – repetiția generală cu public a spectacolului TREZIRE, viitoarea premieră a celebrului regizor și actor italian Pippo Delbono.
Dominic Fritz a fost îndelung curtat de PNL prin liderii partidului dar a refuzat, de fiecare dată, să părăsească USR. Ultima încercare de acest fel a avut loc cu ocazia venirii lui Nicolae Ciucă în Timișoara în toamna anului trecut, în noiembrie 2023.