Skip to main content

Vești bune pentru locuitorii comunei Giarmata! Încep lucrările de extindere a rețelei de apă-canal.

Veste mult așteptată de locuitorii comunei Giarmata! Primăria anunță că începe execuția lucrărilor de extindere a rețelei de apă-canal în comună.

Proiectul este finanțat prin programul ”Anghel Saligny” și se ridică la o valoare de aproximativ 4,5 milioane de euro și cuprinde mai multe străzi din Giarmata și Cerneteaz.

Echipele de muncitori s-au mobilizat de astăzi și și-au alcătuit „organizarea de șantier”, la intrare în localitatea Cerneteaz, pentru că acolo vor începe lucrările.

După finalizarea lucrărilor în Cerneteaz, acestea se vor muta în localitatea Giarmata unde vor continua cu cartierul Motruna.

În paralel este în derulare un alt proiect pentru introducerea rețelelor de apă și canal, finanțat prin POIM.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Viitorii studenți ai Universității de Vest din Timișoara au început deja procesul de admitere, prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea cât mai facilă, admitereonline.uvt.ro, unde peste o mie de candidați și-au creat deja cont.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș face cunoscută firmelor timișene oportunitatea de a lua parte la o misiune economică la Montréalși New York, care va avea loc în perioada 04 – 15 noiembrie, anul acesta.
Este anchetă de amploare, la această oră, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că dinspre remorca unei maşini parcate în apropierea locuinţei lui vine un miros ciudat.