Skip to main content

Crimă în familie! Bărbat ucis de propria fiică, după o discuţie contradictorie

Un bărbat a murit în această după amiază, după ce a fost înjunhiat cun un cuţit de bucătărie, de propiria fiica pe care o îngrijea.

Femeia, în vârstă de 30 de ani, mamă a trei copii, este cunoscută în localitea Ineu, judeţul Bihor, ca o ca fiind mare consumatoare de alcool.

CITEŞTE ŞI: Un nou punct de trecere a frontierei spre Serbia, pe Bega sau crearea unei reţele cicloturistice! Planurile măreţe ale preşedintelui CJT, după semnarea acordului cu Provincia Voivodina

Pentru că are şi unele dizabilităţi, tătăl ei o îngrijea, iar astăzi, cei doi au început să se certe.

La un moment dat, lucrurile au degenerat, iar femeia a pus mâna pe un cuţit şi şi-a înjunghiat tatăl.

Un echipaj medical a ajuns imediat la faţa locului, însă, din păcate nu a mai putut face nimic pentru bărbatul de 60 de ani, decât să declare decesul.

„Pacientul a fost găsit în stop cardio-respirator depășit și cu mărci traumatice care sugerau o moarte suspectă”, a declarat Natalia Hrihorișan, medic la UPU-SMURD Oradea, pentru eBihoreanul.

Vecinii bărbatului omorât spun că acesta era un om liniştit şi gopsodar, care avea grijă atât de fiica lui, cât şi de soţia sa care este bolnavă dar şi de cei trei nepoţi.

Cazul este acum anchetat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, care au deschis un dosar penal pentru omor.

CITEŞTE ŞI: Veterinarul care îşi face profesia de râs! Filmat în timp ce abandona un câine, pe câmp

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.