Skip to main content

Nebunie în trafic! Primăria Timişoara anunţă restricţii de circulaţie, în cele mai aglomerate zone ale oraşului

Începând de mâine dimineaţă, de la ora 05:00, până sâmbătă dimineaţă, la aceeaşi oră, traficul rutier va fi închis pe Calea Aradului, intersecție cu Calea Circumvalațiunii și cu Piața Consiliul Europei, în vederea așternerii stratului de legătură.

Pentru derularea lucrărilor sunt necesare următoarele închideri de circulație:

 • Legătura între Calea Aradului spre Calea Circumvalațiunii se va închide complet;
 • Pe Calea Aradului, pe sensul de mers către ieșirea din oraș se va circula pe o singură bandă, deviată pe la Iulius Town;
 • Relația de pe Calea Torontalului spre Calea Aradului se va închide și se va circula prin piața Consiliul Europei cu ieșire prin Pasajul Iulius Town;
 • Relația între Calea Circumvalațiunii către calea Aradului se va închide complet și se va circula prin piața Consiliul Europei cu ieșire prin Pasajul Iulius Town;
 • Ieșirea de la Iulius Town către strada Alexandru Ioan Cuza și către Calea Circumvalațiunii va fi închisă complet;

CITEŞTE ŞI: Crimă în familie! Bărbat ucis de propria fiică, după o discuţie contradictorie

Din 12 august ora 05:00, până în 13 august, ora 05:00, se vor aplica următoarele restricții de circulație:

 • Intrarea din Calea Aradului spre Calea Circumvalațiunii se va închide complet.
 • Ruta ocolitoare va fi pe strada Miresei și Calea Torontalului, iar circulația va fi permisă pe Calea Aradului spre strada Alexandru Ioan Cuza.
 • Circulația de pe Calea Circumvalațiunii spre Calea Aradului se va face prin piața Consiliul Europei și Pasajul Iulius Town.
 • Circulația de pe Calea Torontalului spre Calea Aradului se va închide și va fi deviată prin piața Consiliul Europei și Pasajul Iulius Town

În perioada 11 – 12 august 2023, se desfășoară ,,Campionatul Național de Super Rally,, – ediția a IV-a. Din motive organizatorice, vor fi instituite anumite restricții de circulație, după cum urmează:

 • din data de 11 august, de la ora 22:00 până în data de 12 august, la ora 21:00, se va închide cvartalul delimitat de bd. C.D. Loga – P-ța Iancu Huniade;
 • în data de 12 august, între orele 02:00-18:00, se va închide cvartalul delimitat de bd. Mihai Viteazu și str. 20 Decembrie 1989.

Reprezentanţii Primăriei le recomandă şoferilor să evite, pe cât posibil, zonele în care există restricții de circulație.

CITEŞTE ŞI: Un nou punct de trecere a frontierei spre Serbia, pe Bega sau crearea unei reţele cicloturistice! Planurile măreţe ale preşedintelui CJT, după semnarea acordului cu Provincia Voivodina

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.