Skip to main content

Nebunie în trafic! Primăria Timişoara anunţă restricţii de circulaţie, în cele mai aglomerate zone ale oraşului

Începând de mâine dimineaţă, de la ora 05:00, până sâmbătă dimineaţă, la aceeaşi oră, traficul rutier va fi închis pe Calea Aradului, intersecție cu Calea Circumvalațiunii și cu Piața Consiliul Europei, în vederea așternerii stratului de legătură.

Pentru derularea lucrărilor sunt necesare următoarele închideri de circulație:

 • Legătura între Calea Aradului spre Calea Circumvalațiunii se va închide complet;
 • Pe Calea Aradului, pe sensul de mers către ieșirea din oraș se va circula pe o singură bandă, deviată pe la Iulius Town;
 • Relația de pe Calea Torontalului spre Calea Aradului se va închide și se va circula prin piața Consiliul Europei cu ieșire prin Pasajul Iulius Town;
 • Relația între Calea Circumvalațiunii către calea Aradului se va închide complet și se va circula prin piața Consiliul Europei cu ieșire prin Pasajul Iulius Town;
 • Ieșirea de la Iulius Town către strada Alexandru Ioan Cuza și către Calea Circumvalațiunii va fi închisă complet;

CITEŞTE ŞI: Crimă în familie! Bărbat ucis de propria fiică, după o discuţie contradictorie

Din 12 august ora 05:00, până în 13 august, ora 05:00, se vor aplica următoarele restricții de circulație:

 • Intrarea din Calea Aradului spre Calea Circumvalațiunii se va închide complet.
 • Ruta ocolitoare va fi pe strada Miresei și Calea Torontalului, iar circulația va fi permisă pe Calea Aradului spre strada Alexandru Ioan Cuza.
 • Circulația de pe Calea Circumvalațiunii spre Calea Aradului se va face prin piața Consiliul Europei și Pasajul Iulius Town.
 • Circulația de pe Calea Torontalului spre Calea Aradului se va închide și va fi deviată prin piața Consiliul Europei și Pasajul Iulius Town

În perioada 11 – 12 august 2023, se desfășoară ,,Campionatul Național de Super Rally,, – ediția a IV-a. Din motive organizatorice, vor fi instituite anumite restricții de circulație, după cum urmează:

 • din data de 11 august, de la ora 22:00 până în data de 12 august, la ora 21:00, se va închide cvartalul delimitat de bd. C.D. Loga – P-ța Iancu Huniade;
 • în data de 12 august, între orele 02:00-18:00, se va închide cvartalul delimitat de bd. Mihai Viteazu și str. 20 Decembrie 1989.

Reprezentanţii Primăriei le recomandă şoferilor să evite, pe cât posibil, zonele în care există restricții de circulație.

CITEŞTE ŞI: Un nou punct de trecere a frontierei spre Serbia, pe Bega sau crearea unei reţele cicloturistice! Planurile măreţe ale preşedintelui CJT, după semnarea acordului cu Provincia Voivodina

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Ediția a șasea a UVT Liberty Marathon a fixat Timișoara pe harta maratoanelor de șosea din România!

Universitatea de Vest din Timișoara a organizat duminică, 1 octombrie, a șasea ediție a evenimentului sportiv de alergare de șosea “UVT Liberty Marathon”.

Barbiere Barbershop Timișoara: locul unde eleganța întâlnește tradiția. John Malkovich şi John Newman, printre vedetele care i-au trecut pragul

De la inaugurarea sa din 2017, Barbiere Barbershop a reprezentat epicentrul stilului și eleganței masculine în inima Timișoarei. Aici, tradiția tunsului și aranjării bărbii se îmbină perfect cu luxul și accesibilitatea.

Autorul Thomas Perle, pe lista Premiilor Teatrale Nestroy din Austria!

Autorul Thomas Perle, care în prezent scrie împreună cu Clemens Bechtel textul pentru piesa Sidy Thal la Teatrul German de Stat Timișoara, va fi distins în acest an cu celebrul premiu austriac de teatru, Premiul Nestroy.

Primăria desființează zeci de locuri de parcare de pe bulevardul Take Ionescu pentru a face culoar autobuzelor!

Primăria Timișoara va înființa benzi speciale de preselecție pentru mijloacele de transport în comun, în mai multe intersecții de pe bulevardul Take Ionescu. Însă pentru asta va desființa zeci de locuri de parcare.

PNL Timiş, cu un picior în groapă! Analiza dură făcută de senatorul USR, Raoul Trifan

Raoul Trifan, senator USR de Timiş, face o radiografie a filialei judeţene a Partidului Naţional Liberal, după plecarea lui Ben-Oni Ardelean.

Valer Kovacs, la Sursa de Vest fără Filtru

Ag. şef. Valer Kovacs, de la Brigada Autostrăzi, este acum în direct, la Sursa de Vest fără Filtru – luni, 02 octombrie 2023.

Accident înfiorător! Un om a murit după ce a intrat cu mașina sub un tir!

Accident grav de circulație în această după amiază, pe o șosea din vestul țării! Un om și-a pierdut viața după ce a intrat cu mașina sub un camion.

RETIM și ADID Timiș au început a patra campanie de colectare gratuită a deșeurilor voluminoase în Zona 0 Ghizela!

RETIM împreună cu ADID Timiș organizează o nouă campanie trimestrială prin care sunt colectate deșeurile voluminoase. Timișeni pot preda deșeurile, începând de astăzi, gratuit la containerul RETIM! 

Coşmarul unei copile! A fost ademenită în pădure şi violată de doi indivizi

Doi bărbaţi au fost trimişi în judecată după ce au profitat de o minoră, pe care, unul dintre ei a convins-o să îl însoţească într-o plimbare.

Fetiţă dispărută din Timişoara! Părinţii sunt disperaţi şi îţi cer ajutorul

Se fac căutări, la această oră, pentru găsirea unei copile de 12 ani, care a plecat azi-noapte de acasă şi nimeni nu ştie încotro a luat-o.