Skip to main content

Veterinarul care îşi face profesia de râs! Filmat în timp ce abandona un câine, pe câmp

Acţiune revoltătoare a unui medic veterinar care pretinde că iubeşte animalele şi face tot ce poate pentru a le salva.

În această dimineaţă, a transportat cu ambulanţa un câine, pe un câmp de pe raze comunei Ghiroda.

CITEŞTE ŞI: Galerie foto: Cum va arăta Podul Îndrăgostiţilor din Timişoara, după reabilitarea de peste două milioane de euro

S-a asigurat că nu îl vede nimeni, apoi s-a dat jos şi a abandonat patrupedul.

A avut însă ghinion, pentru că a fost filmat de camerele de supraveghere, astfel că după numai 5 minute a fost identificat.

Poliţiştii l-au amendat cu 1.500 de lei şi l-au obligat să se întoarcă în câmp să recupereze câinele.

„Astăzi, o ambulanță veterinară care a intrat pe un drum accidentat de pe raza comunei a atras atenția agenților Poliției Locale Ghiroda, care urmăreau camerele de supraveghere. Oprirea a fost scurtă, iar în urma mașinii a ieșit acest cățel abandonat în câmp, chiar de către medicul veterinar care trebuia să aibă grijă de el. În nici 5 minute, medicul a fost sunat chiar pe numărul marcat pe ambulanță. Acesta a fost amendat cu suma de 1.500 de lei și obligat să se întoarcă la fața locului pentru a recupera patrupedul”, transmite Primăria Ghiroda.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Viitorii studenți ai Universității de Vest din Timișoara au început deja procesul de admitere, prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea cât mai facilă, admitereonline.uvt.ro, unde peste o mie de candidați și-au creat deja cont.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș face cunoscută firmelor timișene oportunitatea de a lua parte la o misiune economică la Montréalși New York, care va avea loc în perioada 04 – 15 noiembrie, anul acesta.
Este anchetă de amploare, la această oră, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că dinspre remorca unei maşini parcate în apropierea locuinţei lui vine un miros ciudat.