Skip to main content

Copilă dispărută fără urmă, dintr-un Centru de Plasament! Poliţia îţi cere ajutorul, pentru a o găsi!

Sunt căutări, la această oră, pentru găsirea unei fete despre care nimeni nu mai ştie absolut nimic, de ieri.

Georgeta Alina Palade a fost văzută ultima dată aseară, în jurul orei 20:30, când a plecat din Centrul de Plasament Găvojdia.

CITEŞTE ŞI: Vase de sânge blocate? Le poţi depista, la Spitalul Victor Babeş din Timişoara, pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie

Fata, în vârstă de 17 ani, nu a spus nimănui unde merge şi nici nu mai poate fi contactată.

Angajaţii Centrului au alertat Poliţia, care acum cere şi ajutorul populaţiei, pentru găsirea adolescentei.

Georgeta Alina Palade are următoarele semnalmente: înălțime 1,70 metri, 53 kg., păr roșcat, lung, ochi negri, fața rotundă.

În momentul în care a fost văzută ultima dată, purta adidași albi, pantaloni de culoare albastru şi un tricou roșu, scurt.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat să apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

CITEŞTE ŞI: Flăcări în apartamentul unei bătrâne, în această dimineaţă! Pompierii au spart uşa pentru a o salva pe femeie

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Viitorii studenți ai Universității de Vest din Timișoara au început deja procesul de admitere, prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea cât mai facilă, admitereonline.uvt.ro, unde peste o mie de candidați și-au creat deja cont.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș face cunoscută firmelor timișene oportunitatea de a lua parte la o misiune economică la Montréalși New York, care va avea loc în perioada 04 – 15 noiembrie, anul acesta.
Este anchetă de amploare, la această oră, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că dinspre remorca unei maşini parcate în apropierea locuinţei lui vine un miros ciudat.