Skip to main content

Coșmarul unei mame! O femeie a fost bătută de propriul fiu și a fost nevoie de intervenția Poliției

Polițiștii au fost sesizați pentru a interveni în urma unui conflict în familie. O femeie de 49 de ani a cerut ajutorul Poliției, după ce a fost bătută de fiul său.

Incidentul s-a petrecut seara trecută. Poliția Municipiului Deva a fost sesizată de femeie cu privire la faptul că, în timp ce se afla la domiciliu, fost agresată fizic de către fiul său, în vârstă de 23 de ani.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie și ordin de protecție provizoriu emis de polițiști față de tânăr în vârstă de 23 de ani, din Deva

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.