Continental a primit cel mai bun punctaj la testul pentru anvelope de iarnă efectuat de auto motor sport

WinterContact TS 870 P de la Continental a primit cel mai bun punctaj dintre opt concurenți la testul pentru anvelope de iarnă efectuat de auto motor.

Experții au testat opt anvelope de iarnă de dimensiunea 245/45 R19 102 V/W potrivite pentru o gamă largă de autovehicule sedan, coupé, sau SUV. Vehiculele de test au fost un Audi A6 Quattro și un Audi A7 Quattro. Echipa editorială a publicației germane a analizat profilurile anvelopelor de iarnă oferite de branduri europene, asiatice și americane și le-a testat pe un total de 13 categorii – inclusiv manevrabilitatea, rezistența la rulare și frânarea. La criteriul de testare „Mediu înconjurător”, WinterContact TS 870 P a obținut un punctaj de 9,4 din cele zece puncte posibile, iar la criteriul „Rezistență la rulare”, anvelopa Continental a obținut cel mai bun rezultat dintre toate cele opt anvelope de iarnă testate. „Manevrabilitate foarte ușor de controlat pe zăpadă cu rezerve ample” scriu experții în testare de la auto motor und sport.

Modelul este produs și în fabrica de anvelope de la Timișoara. În cei peste 20 de ani de activitate Continental Anvelope a produs și livrat către clienții săi la nivel global peste 240 milioane de anvelope.

Compania produce în capitala Banatului o gamă largă de anvelope pentru automobile și vehicule utilitare ușoare, cu dimensiuni între 13 și 20 de țoli, în linie cu cerințele pieței, incluzând anvelope de înaltă performanță (UHP – Ultra High Performance), anvelope inovatoare pentru automobile electrice, precum și anvelope pentru vehicule comerciale ușoare (VAN).

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Mesaje false trimise în numele E.ON Energie! Nu accesaţi link-urile primite in mesaje!

E.ON Energie România atrage atenția asupra unor mesaje false transmise în numele companiei.

Şapte povestaşi care au periat vestul şi Poveştile Timişoarei, două evenimente inedite la Muzeul Satului Bănăţean

Timişorenii şi nu numai sunt aşteptaţi vineri, 7 octombrie la Muzeul Satului Bănățean, începând cu ora 17.00, la două evenimente artistice, care au loc simultan, pe pontonul Hambarului de la Muzeul Viu.

Migranţi, prinşi de poliţiştii locali din Timişoara, în timp ce alergau pe stradă! Au trecut ilegal frontiera, din Serbia

Polițiștii locali aflați în patrulare în zona Calea Șagului au depistat trei migranţi indieni, care au ajuns în ţara noastră, prin Serbia.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.