Skip to main content

Condiții mai bune pentru elevii timișoreni, din toamnă! Încep reparațiile la școlile și grădinițele din oraș, pe perioada verii!

Au demarat pregătirile pentru noul an școlar ce va începe în septembrie.

Astfel, Primăria Timișoara anunță că se vor face diverse lucrări de reparații și modernizări la mai multe școli și grădinițe din oraș. 

În prezent, sunt în derulare următoarele lucrări: 

  • La Grădinița cu Program Prelungit nr. 24 se desfășoară reparații interioare ale clădirii și lucrări exterioare, care includ înlocuirea gardului, intervenții la spațiul verde și amenajarea curții interioare. În urma lucrărilor, vor rezulta spații pentru patru clase noi de elevi. 
  • Grădinița cu Program Prelungit nr. 23 beneficiază de lucrări de reparații interioare complete pentru a găzdui o grupă nouă de creșă. 
  • Grădinița cu Program Prelungit nr. 31 trece prin reparații interioare la două grupe de creșă, incluzând înlocuirea rețelei electrice și amenajarea completă a sălilor și holurilor, ceea ce va permite și deschiderea unor noi grupe de creșă. 
  • Grădinița cu Program Prelungit nr. 32 va beneficia de condiții îmbunătățite la sala de activități a ante-preșcolarilor și la sala de mese, cu lucrări de reparații interioare complete.  
  • Grădinița cu Program Prelungit nr. 48 se efectuează lucrări de reparații exterioare la acoperișul clădirii și sunt planificate lucrări de reparații interioare la sălile de clasă ale copiilor, cu scopul de a crește calitatea ambientului în care aceștia își desfășoară activitatea.  

Totodată, autoritățile locale anunță că la Grădinița cu Program Prelungit nr. 7 au fost finalizate lucrările de reparații interioare și exterioare la o unitate de învățământ unde nu s-au mai efectuat intervenții de foarte mult timp. Aceste reparații asigură o cale de acces sigură spre curtea interioară și au creat un spațiu funcțional și securizat pentru acces. La Școala Gimnazială nr. 25 au fost făcute lucrări de reparații exterioare la acoperișul clădirii. Au fost recepționate și lucrările de reparații la grupurile sanitare ale căminului Liceului Energetic „Regele Ferdinand I”. Aceste lucrări completează lucrările anterioare efectuate în cămin, în urma cărora a crescut calitatea condițiilor de cazare pe un etaj întreg. 

Aceste intervenții au drept scop asigurarea unor condiții optime pentru desfășurarea procesului educațional și creșterea confortului elevilor și cadrelor didactice. Suntem dedicați să asigurăm un mediu educațional sigur și modern pentru toți elevii din orașul nostru”, transmite municipalitatea. 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.
Universitatea de Vest din Timișoara a câștigat un nou proiect de cercetare numit CIRCUZEN, în domeniul economiei circulare, în cadrul competiției RESCI-ECO lansată în acest an de Agenția Universitară a Francofoniei.
Teatrul Național din Timișoara anunță selecția spectacolului „Victimele Datoriei” de Eugène Ionesco în cadrul prestigiosului Festival Național de Teatru (FNT) 2024.
Înscrierile online la ciclul de licență pentru facultățile Universității Politehnica au început deja, iar pentru a veni în sprijinul candidaților din județele învecinate, UPT a înființat mai multe centre zonale de admitere, pe lângă cele zece centre aferente celor 10 facultăți.