Skip to main content

Cod portocaliu de ploi și vijelii, în Timiș! A fost emis mesaj RO-Alert

Meteorologii au emis a avertizare nowcasting de cod portocaliu pentru Timișoara și mai multe localități din județ!

Codul portocaliu vizează: Timișoara, Jimbolia, Deta, Gătaia, Săcălaz, Ciacova, Ghiroda, Peciu Nou, Cărpiniș, Giroc, Moșnița Nouă, Sânmihaiu Român, Jebel, Liebling, Jamu Mare, Denta, Cenei, Sacoșu Turcesc, Banloc, Giulvăz, Tormac, Uivar, Șag, Moravița, Dumbrăvița, Voiteg, Ghilad, Birda, Checea, Livezile, Foeni, Otelec, Pădureni, Parța și Giera.

Avertizarea este în vigoare până la ora 17.40. În acest interval va fi vânt puternic cu rafale de peste 70…80 km/h, vijelie, grindină de dimensiuni medii, frecvente descărcări electrice, averse torențiale ce vor depăși 15-20 l/mp,

A fost emis și un mesaj RO-Alert

Județul Timiș se află și sub o avertizare cod galben. Aceasta a intrat în vigoare de la ora 17.00 și este valabilă până mâine dimineață la ora 10.00.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.
CODRU Festival își schimbă locul inițial proiectat, Parcul Central din Timișoara, din nou în natură. Ediția de anul acesta se va desfășura în Pădurea VERDE, fosta Grădină Zoologică a orașului.
69,2% dintre timișoreni consideră că orașul lor se îndreaptă într-o direcție bună, în timp ce 26,5% spun că direcţia este complet greşită, conform Barometrului privind calitatea vieții în Municipiul Timișoara, realizat în anul trecut, de Universitatea de Vest din Timișoara, în colaborare cu Primăria Municipiului.
Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.