Skip to main content

Cinste lor! Copiii din comuna Şag, premiaţi de Patriarhul României!

Cei mai mici dintre locuitorii din comuna Şag, judeţul Timiş, au câştigat etapa Eparhială a Concursului Naţional Catehetic „Tinerii și vârstnicii să laude pe Domnul”.

Ei au fost premiaţi de Preafericitul Părinte Daniel, în cadrul unei ceremonii care a avut loc a avut loc după liturghie, în cadrul sărbătorii hramului istoric al Catedralei Patriarhale.

CITEŞTE ŞI: 68 milioane de lei pentru Spitalul Municipal și Spitalul de Copii, pentru prevenirea infecțiilor nosocomiale!

„Acest premiu este o încununare a muncii copiilor noștri din ultimii 5 ani de zile. Mulțumim copiilor, părinților și tuturor celor ce sprijină activitățile parohiei noastre!”, spune Florin Băran, preotul din Şag.

După ceremonia de premiere, primarul din Şag le-a făcut o surpriză copiilor şi i-a dus să vadă locul în care se adoptă legile României.

„Astăzi le-am pregătit o surpriză copiilor, ducându-i să viziteze Palatul Parlamentului, fiind foarte fericiți in urma acestei experiențe! Mulțumim pe această cale pentru implicare, părintelui paroh Florin Băran, deputatului de Timiș – Alfred Simonis pentru găzduire, părinților și consăteanului nostru Zoli Nemeth pentru transport!”, a scris pe facebook, primarul comunei Şag, Flavius Roşu.

Concursul Naţional Catehetic „Tinerii și vârstnicii să laude pe Domnula fost organizat de Biroul de catehizare a tineretului din cadrul Sectorului teologic-educațional al Patriarhiei Române, în parteneriat cu Ministerul Educației și a avut tema „Tinerii și vârstnicii să laude numele Domnului”, pentru a se încadra în contextul Anului omagial al pastorației persoanelor vârstnice în Patriarhia Română

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.

Capelele din Cimitirul Calea Șagului, redeschise după ce au fost modernizate!

Cele două capele din Cimitirul Calea Șagului se redeschid, în urma investițiilor care s-au făcut aici în ultima perioadă.

STPT caută şoferi de autobuz, în Oltenia! Caravana angajărilor este, în aceste zile, în sudul ţării

Pentru a acoperi deficitul de personal cu care Societatea de Transport Public se confuntă de ani de zile, o caravan[ a pornit prin ţară să caute viitori angajaţi.

CD Loga, campioană la volei pe nisip! Echipa “Etiqette” a obținut aurul!

Timișoara a fost la sfârșitul săptămânii trecute gazda celei de-a treia ediții a MONS Beach Volley Festival, un eveniment unic care a adus atmosfera vibrantă a plajei chiar în inima orașului.

Antrenorul Pero Milosevic va rămâne la cârma echipei timișorene de handbal!

Clubul timișorean de handbal și antrenorul Pero Milosevic au căzut de acord pentru continuarea contractului, care urma să expire la finalul acestui sezon.