Skip to main content

Cinematograful Timiş, aproape gata! Va fi cea mai importantă sală de proiecţii, spectacole şi conferinţe

Veste bună pentru cinefili şi amatori de spectacole! Încă trei cinematografe din Timişoara vor redeveni funcţionale, în această vară.

Primul în care publicul va avea din nou acces este Cinema Timiş, unde lucrările de reabilitare au început în februarie 2022.

“Cinema Timiş este într-o fază avansată. La sfârşitul lunii viitoare, vom putea să inaugurăm Cinema Timiş, iar în luna iunie vom avea primele proiecţii. Va fi o sală foarte mare, de 800 de locuri. Probabil va deveni cea mai mare şi cea mai importantă sală de conferinţe, de concerte sau de spectacole şi inclusiv de proiecţii de film”, a anunţat Ruben Laţcău, viceprimar al Timişoarei.

CITEŞTE ŞI: Cişmele pentru timişoreni şi animalele lor de companie! Aquatim amenajează 10 astfel de fântâni

Valoarea lucrărilor la Cinema Timiş se ridică la aproape 20 de milioane de lei, iar la final, locaţia va avea două săli de 490, respectiv 100 de locuri pe scaune.

Sala mare va avea ecran fix, sistem de sunet pentru cinema şi concerte, în timp ce sala în care a fost Club 30, va fi dotată cu trei ecrane mici, sistem de sunet pentru concerte, piese de teatru, spectacole sau conferinţe.

La intrare în clădire va fi amenajată o gradină verticală cu sisteme de iluminat integrate, iar la parter, vor fi cafenea, snack-bar, casierie şi garderobă

CITEŞTE ŞI: VIDEO: Abuzurile primarului din Săcălaz, sub lupa prefectului! Cel mai recent, convocarea consilierilor locali cu 3 minute înainte de şedinţă

Şi reabilitarea Cinematografului Studio a intrat în linie dreaptă, iar sala de proiecţii va fi dată în folosinţă în luna iulie.

Până la finalul verii publicul va avea acces şi în Cinema Dacia, chiar dacă au apărut întârzieri faţă de termenele contractuale.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Documentarul „Flavours of Banat and Crișana”, realizat de britanicul Charlie Ottley, proiectat la Consiliul Județean!

Timișenii sunt invitați la proiecția documentarului „Flavours of Banat and Crișana”, vizionare urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri susținută de Charlie Ottley și echipa sa.

Little Main Stage aduce magia muzicii în inimile copiilor din centrele sociale din Timișoara

Proiectul Little Main Stage, inițiat de Asociația Cultură Play, și-a propus în această perioadă să deschidă un nou orizont copiilor din centrele sociale din Timișoara și să le insufle bucuria de a cânta la un instrument, prin activități speciale.

Tratament non-invaziv, pentru durerile articulare, la Spitalul CFR Timişoara! Infiltraţiile care le oferă pacienţilor, mobilitate maximă

Infiltrațiile intraarticulare (în interiorul unei articulații) și periarticulare (în jurul unei articulații) sunt proceduri medicale prin care se introduce, cu ajutorul unei seringi, o substanță medicamentoasă, într-o zonă specifică a corpului, având ca scop ameliorarea durerii și îmbunătățirea funcției și mobilității segmentului respectiv.

Un mort și doi răniți, lângă Timișoara, după ce o mașină s-a izbit violent de un copac

Accident grav, în acestă dimineață, când un bărbat de 37 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens, după care s-a izbit violent de un copac.