Skip to main content

Cel mai tare clovn din lume vine la Timişoara! Andrey Jigalov promite un show de zile mari

Unul dintre cei mai apreciaţi clovni din lume, Andrey Jigalov, va juca la Timișoara pe scena Time for Magic, la cea de-a doua ediție a Festivalului Internațional de Magie.

Provenit de la prestigioasa Școală de Circ din Moscova, protagonist al unor filme de succes, Andrey Jigalov a cucerit spectatori din întreaga lume lucrând în circuri prestigioase precum Roncalli și Knie, în cele mai importante teatre internaționale.

În 1993 a plecat cu un contract de circ în Germania, unde s-a stabilit.

CITEŞTE ŞI: Pacient cu virusul West Nile, la Spitalul Victor Babeş din Timişoara! Cum pot fi prevenite astfel infecţii?

A primit aproape toate cele mai înalte premii în domeniul artelor circului, inclusiv „Cupa Chaplin” la competiția internațională din Canada, medalia de aur la Festivalul Mondial Cirque de Demain de la Paris.

În 2003, prințesa Stephanie îl încoronează „Clownul de argint” la Festivalul de Circ de la Monte Carlo, un fel de Oscar al lumii circului.

Fără nas roșu, fără machiaj și fără slapstick, Jigalov reușește să facă pe toată lumea să râdă.

„Întotdeauna trebuie să fii spontan ca să fii amuzant”, spune celebur clovn, care se adaptează la starea de spirit a publicului cu viteza fulgerului, prin expresii faciale, gesturi și reacții surprinzătoare.

O femeie din public i-a spus odată că el i-a salvat viața.

„Ea a mers la circul din Hanovra, unde lucram. Plănuise să-și ia viața dacă nu râdea. Dar a râs și a venit la spectacolele mele, ani la rând”, povesteşte Jigalov.

Festivalul internațional “Time for Magic” îl aduce chiar în fața publicului din România la Magic Gala Show, care va avea loc în octombrie, la Sala “Constantin Jude” din Timișoara.

Anul acesta, festivalul se va desfășura de-a lungul mai multor zile, cu spectacole care vor avea loc pe mai multe scene din Timișoara, în 3 limbi diferite, la care vor participa unele dintre cele mai titrate nume internaționale ale lumii Iluzionismului:

3 octombrie – Spectacol de Magie în Limba Germană la Cinema Victoria

3 octombrie – Spectacol de Magie în Limba Engleză la Sala Capitol a Filarmonicii Banatului

5 octombrie – CloseUp Magic și Street Magic (intrarea liberă, urmează să fie anunţată locația)

5 octombrie – Fun Club cu întrebări și povești despre arta iluzionismului spuse de însuși faimoșii magicieni (intrarea liberă, locaţia urmează să fie anunţată)

5 octombrie – Human Demonstration, o mega iluzie outdoor (intrarea liberă, urmează să fie anunţată locația)

7 octombrie – MAGIC GALA SHOW cu Campionii mondiali și Superstarurile Internaționale, toți pe aceeași scenă la Sala Sporturilor Constantin Jude.

Valoarea unui bilet pleacă de la 50 de lei.

CITEŞTE ŞI: Incendiu la un autobuz cu pasageri! Mai multe echipaje de pompieri au reuşit să stingă flăcările, înainte ca acestea să se extindă

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.

VIDEO La un pas de tragedie! O mașină a fost făcută praf după ce a lovit puternic un tir

Impact violent între două mașini și un tir! Unul dintre autoturisme a fost proiectat într-un zid de susținere de pe marginea drumului.

Ești în căutarea unui utilaj agricol sau industrial, sau poate a unui iaht? Maxutil este locul care satisface și cele mai exigente gusturi!

Maxagro, un titan al companiilor cu profil agricol din Uniunea Europeană, cu o experiență de 31 de ani, își propune să devină cel mai important partener pentru mediul de business din România, odată cu inaugurarea Maxutil.