Skip to main content

Incident grav la o școală din Timișoara! Un elev a pulverizat cu spray lacrimogen în baie, iar două fete au ajuns la spital!

Polițiștii timișoreni au deschis o anchetă, după ce un elev ar fi pulverizat cu un spray iritant lacrimogen în baia unui liceu din oraș, iar două fete au ajuns la spital.

Totul s-a întâmplat ieri la Liceul Tehnologic Electrotimiș, polițiștii fiind sesizați în jurul orei 14.00 despre incident. În urma acestui eveniment două eleve de clasa a V-a s-ar fi simțit rău și au ajuns la spital pentru investigații medicale.

La data de 10 aprilie a.c., în jurul orei 14:11, polițiștii Secției 2 Poliție Urbană Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că la un liceu, din municipiul Timișoara, un elev ar fi pulverizat cu un spray iritant lacrimogen în grupul sanitar din incinta liceului. La data de 11 aprilie a.c., polițiștii s-au deplasat la liceul în cauză, în vederea efectuării de verificări”, transmite IPJ Timiș.

Totodată, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase și fac în continuare cercetări pentru a stabili cauzele și împrejurările producerii evenimentului.

Problema este cunoscută și de reprezentanții Inspectoratului Școlar.

În legătură cu incidentul de la Liceul Tehnologic ”Electrotimiș” Timișoara, derulat în cursul zilei de ieri, 10.04.2024, suntem în măsură să vă informăm că, la nivelul unității de învățământ, s-au efectuat verificări. Camerele de supraveghere din incinta unității de învățământ nu relevă nimic, în acest sens, totuși, în urma investigațiilor efectuate, până în acest moment, se presupune că persoana care a pulverizat conținutul unui spray cu piper în interiorul unui grup sanitar, este un elev din clasa a X-a. Acest aspect va fi clarificat de către unitatea de învățământ, în zilele următoare, urmând a se lua măsurile care se impun conform R.O.F.U.I.P.. În privința consecințelor incidentului, vă informăm că două eleve din clasa a V-a au fost mai afectate de substanța pulverizată, acest fapt petrecându-se și pe fondul convalescenței acestora. Fetele au fost internate la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii ”Louis Țurcanu” Timișoara, urmând ca, în cursul zilei de azi, 11.04.2024, să fie externate”, spune Aura Danielescu, inspector general al ISJ Timiș.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Urmează încă trei zile caniculare, avertizarea meteorologilor de tip cod galben de temperaturi extrem de ridicate fiind valabilă până marți, inclusiv.
Valul de căldură extremă care s-a abătut asupra României va rămâne și săptămâna viitoare, deși meteorologii anunțaseră cod roșu, doar pentru zilele de astăzi și mâine, pentru mai bine de jumătate din țară.
Brian Michael Taylor, un jucător american aflat la prima sa experiență în Europa, se va alătura lotului timişorean pentru sezonul viitor.
Având în vedere prognoza meteo, care anunță o zi caniculară în data de 13 iulie, UVT a devansat pentru ora 9:00 începerea Ceremoniei de Absolvire UVT, organizată în Piața Libertății din Timișoara. Evenimentul este deschis pentru întreaga comunitate timișoreană.