Skip to main content

Înfiorător! Un bărbat a murit ars de viu, în propria casă!

Un incendiu violent a cuprins, în urmă cu puțin timp, o casă, iar la sosirea pompierilor, vecinii le-au spus acestora că înăuntru este un om.

Salvatorii au intrat imediat în flăcări pentru a-l scoate, însă din păcate, acesta era deja mort.

CITEȘTE ȘI: CCIAT prezintă o nouă ediție a Ezoteric Fest Timișoara! Când are loc evenimentul?

Incendiul a izbucnit în localitatea Almaș, din județul Arad, iar la sosirea pompierilor se manifesta violent, într-o singură cameră, de 20 de metru pătrați.

„În apelul pe 112 a fost semnalată posibilitate ca o persoană să fie surprinsă în locuința, iar în urma recunoașterii efectuate de către pompieri, în interiorul camerei a fost găsit trupul carbonizat al unui bărbat în vârstă de aproximativ 65 de ani. În aceste momente pompierii arădeni acționează pentru stingerea incendiului și înlăturarea efectelor negative”, transmite ISU Arad.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.

Pro România se dezintegrează! Mai mulţi membri ai partidului, printre care un primar şi un consilier judeţean din Timiş, s-au alăturat PNL

Cu un an înainte de 2024, când vor avea loc patru runde de alegeri, membrii partidelor mici se chinuie să îşi găsească un loc călduţ în organizaţii mai puternice, care să îi ajute să câştige voturi.