Skip to main content

CCIA Timiș vine în sprijinul beneficiarilor Programelor Start Up Nation 2022 și Femeia Antreprenor 2022

Camera de Comert, Industrie și Agricultură Timiș lansează cursul Competențe antreprenoriale a cărui absolvire contribuie la obținerea punctajului maxim pentru accesarea programelor START UP NATION și FEMEIA ANTREPRENOR 2022.

Cursul este autorizat de către Ministerul Muncii și Protecției Sociale prin Comisia de Autorizare a furnizorilor de formare profesională din Județul Timiș.

Perioada de desfășurare este cuprinsă între 5 -16 septembrie, iar programul este de luni până vineri, între orele 16.00 – 20.00, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22 sau pe platforma ZOOM. Prețul este de 1000 lei/pers. Se acordă reduceri de 10% membrilor CCIAT și 20% pentru șomeri (în baza adeverinței de șomaj). Reducerile nu se cumulează.

Cursul se adresează cu prioritate celor care doresc să aplice pentru Programele START-UP NATION  și FEMEIA ANTREPRENOR 2022, ai căror beneficiari trebuie să urmeze un curs de Competențe Antreprenoriale pentru a obține punctaj maxim.  

Totodată, cursul se adresează persoanelor cu profil antreprenorial care doresc să aplice o idee de business, fondatorilor de start-up-uri cât și managerilor cu experiență, interesați de creștere și surse de finanțare.  

Condiții de acces: Studii medii finalizate

Link curs: COMPETENTE ANTREPRENORIALE, FINANCIARE ȘI JURIDICE

Link Formular inscriere: Formularul de Inscriere.

Informații și înscrieri:  

Tel. 0720444121, 0720444120, e-mail: cmates@cciat.ro sau la Direcția Instruire, Formare și Perfecționare Profesională a CCIAT, Centrul Regional de Afaceri Timișoara, cam.115.

Persoană de contact: Cecilia MATEȘ.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.

Capelele din Cimitirul Calea Șagului, redeschise după ce au fost modernizate!

Cele două capele din Cimitirul Calea Șagului se redeschid, în urma investițiilor care s-au făcut aici în ultima perioadă.

STPT caută şoferi de autobuz, în Oltenia! Caravana angajărilor este, în aceste zile, în sudul ţării

Pentru a acoperi deficitul de personal cu care Societatea de Transport Public se confuntă de ani de zile, o caravan[ a pornit prin ţară să caute viitori angajaţi.

CD Loga, campioană la volei pe nisip! Echipa “Etiqette” a obținut aurul!

Timișoara a fost la sfârșitul săptămânii trecute gazda celei de-a treia ediții a MONS Beach Volley Festival, un eveniment unic care a adus atmosfera vibrantă a plajei chiar în inima orașului.

Antrenorul Pero Milosevic va rămâne la cârma echipei timișorene de handbal!

Clubul timișorean de handbal și antrenorul Pero Milosevic au căzut de acord pentru continuarea contractului, care urma să expire la finalul acestui sezon.