CCIA Timiș vine în sprijinul beneficiarilor Programelor Start Up Nation 2022 și Femeia Antreprenor 2022

Camera de Comert, Industrie și Agricultură Timiș lansează cursul Competențe antreprenoriale a cărui absolvire contribuie la obținerea punctajului maxim pentru accesarea programelor START UP NATION și FEMEIA ANTREPRENOR 2022.

Cursul este autorizat de către Ministerul Muncii și Protecției Sociale prin Comisia de Autorizare a furnizorilor de formare profesională din Județul Timiș.

Perioada de desfășurare este cuprinsă între 5 -16 septembrie, iar programul este de luni până vineri, între orele 16.00 – 20.00, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22 sau pe platforma ZOOM. Prețul este de 1000 lei/pers. Se acordă reduceri de 10% membrilor CCIAT și 20% pentru șomeri (în baza adeverinței de șomaj). Reducerile nu se cumulează.

Cursul se adresează cu prioritate celor care doresc să aplice pentru Programele START-UP NATION  și FEMEIA ANTREPRENOR 2022, ai căror beneficiari trebuie să urmeze un curs de Competențe Antreprenoriale pentru a obține punctaj maxim.  

Totodată, cursul se adresează persoanelor cu profil antreprenorial care doresc să aplice o idee de business, fondatorilor de start-up-uri cât și managerilor cu experiență, interesați de creștere și surse de finanțare.  

Condiții de acces: Studii medii finalizate

Link curs: COMPETENTE ANTREPRENORIALE, FINANCIARE ȘI JURIDICE

Link Formular inscriere: Formularul de Inscriere.

Informații și înscrieri:  

Tel. 0720444121, 0720444120, e-mail: cmates@cciat.ro sau la Direcția Instruire, Formare și Perfecționare Profesională a CCIAT, Centrul Regional de Afaceri Timișoara, cam.115.

Persoană de contact: Cecilia MATEȘ.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

VIDEO: Dominic Fritz, umilit de un puştan, de Ziua Naţională a României! Ce a putut să îi facă adolescentul?

După parada de 1 Decembrie, de la Timişoara, primarul oraşului, Dominic Fritz a vrut să facă o baie de mulţime.

Ziua Națională a României, sărbătorită și la Teatrul Național din Timișoara cu un spectacol premieră!

Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Timișoara aniversează în această seară Ziua Națională a României, cu un spectacol premieră.

FOTO ŞI VIDEO: Paradă militară, elicoptere și prezentarea tehnicii din dotare, de Ziua Națională a României, la Timișoara

Mii de oameni au venit în această dimineață în centrul Timișoarei să vadă parada militară de 1 Decembrie.

Concert caritabil de Crăciun! Polițiștii locali, studenții Universității de Științele Vieții, elevi dar și artiști locali cântă ”Împreună pentru comunitate!”

Poliția Locală Timișoara împreună cu Departamentul Cultural al Universității de Științele Vieții ,,Regele Mihai I” din Timișoara organizează Concert Caritabil de Crăciun.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.