Skip to main content

Blindat cu țigări netimbrate! Ce explicație a dat un șofer, polițiștilor care l-au oprit în trafic și i-au percheziționat mașina?

Polițiștii timișeni fac cercetări față de un bărbat, în vârstă de 37 de ani, prins cu trei saci burdușiți de țigări netimbrate, în mașină.

Mai exact, în cursul zilei de ieri, polițiștii rutieri au oprit pentru control pe strada Vasile Lupu din Timișoara, un autoturism condus de un bărbat de 37 de ani. În urma verificării autoturismului, în portbagaj au fost găsiți 3 saci cu țigări. Șoferul le-a spus polițiștilor că nu cunoaște conținutul acestora, precum și faptul că ar fi găsit sacii respectivi pe strada Constantin Silvestri, în apropierea Canalului Bega.

Polițiștii nu au fost înduplecați de explicațiile șoferului, astfel că autoturismul a fost escortat la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, pentru a se stabili conținutului sacilor. În urma verificărilor, polițiștii au găsit 1.500 de pachete cu țigarete fără timbru fiscal, respectiv 30.000 de țigarete, acestea fiind confiscate în vederea continuării cercetărilor.

De asemene, a fost dispusă și măsura indisponibilizării autoturismului.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deţinerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate, peste limita a 10.000 de ţigarete, în urma probatoriului administrat, bărbatul fiind reținut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș”, transmite IPJ Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.