Skip to main content

CCIA Timiș, invitată cu o delegație de afaceri  în Republica Moldova!

La începutul acestei săptămâni, președintele CCIA Timiș, Florica Chiriță, a primit vizita Tatianei Dubițkaia Anatol, viceprimar al Primăriei municipiului Bălți din Republica Moldova și purtător al mesajului președintelui Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova.

Aceasta a fost însoțită de consulul Republicii Moldova la Timișoara, Silviu Șofronie.

Scopul principal al întâlnirii a fost prezentarea unei serii de evenimente de mare anvergură, care vor avea loc în cursul lunii octombrie, la Bălți și Chișinău, și lansarea invitației către CCIAT de a organiza o misiune economică cu acest prilej.

Astfel, în data de 2 octombrie, în coordonarea Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, în parteneriat cu Primăria municipiului Bălți, se va organiza un Forum de Afaceri Republica Moldova-România, eveniment dublat de participarea la deschiderea celei de-a 30-a ediții a „CONSUM EXPO” și la o cină festivă.

În cea de-a doua zi, 3 octombrie, firmele timișene vor participa la Chișinău, la deschiderea „PRO-INDUSTRIA”, unde sunt așteptați înalți oficiali ai președinției Republicii Moldova și ai administrației publice centrale și locale.

Totodată, președinții CCIA Timiș și CCI a Republicii Moldova vor semna un Protocol de Colaborare, document-cadru care stabilește condițiile unui parteneriat eficient și viabil destinat promovării și dezvoltării relațiilor între cele două comunități de afaceri.

Misiunea economică se va încheia cu vizita la Combinatul de Vinuri Cricova, un complex subteran unic, cunoscut în întreaga lume pentru labirinturile sale imense și pentru vinurile sale excelente. 

“Vă mulțumesc pentru vizită și pentru invitația de a organiza o misiune economică timișeană, cunoscând interesul multor companii membre ale CCIAT, și nu numai, de a dezvolta afaceri cu parteneri din Republica Moldova. Vom lansa invitația către firme și vom fi prezenți la toate aceste evenimente remarcabile. Totodată, suntem onorați de invitația conducerii camerei de comerț naționale de a semna un Protocol de Colaborare, ce ne va oferi posibilitatea de strânge relațiile inter-instituționale și de a stabili o agendă de evenimente în beneficiul firmelor noastre“, a declarat președintele CCIAT la finalul întâlnirii.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Urmează încă trei zile caniculare, avertizarea meteorologilor de tip cod galben de temperaturi extrem de ridicate fiind valabilă până marți, inclusiv.
Valul de căldură extremă care s-a abătut asupra României va rămâne și săptămâna viitoare, deși meteorologii anunțaseră cod roșu, doar pentru zilele de astăzi și mâine, pentru mai bine de jumătate din țară.
Brian Michael Taylor, un jucător american aflat la prima sa experiență în Europa, se va alătura lotului timişorean pentru sezonul viitor.
Având în vedere prognoza meteo, care anunță o zi caniculară în data de 13 iulie, UVT a devansat pentru ora 9:00 începerea Ceremoniei de Absolvire UVT, organizată în Piața Libertății din Timișoara. Evenimentul este deschis pentru întreaga comunitate timișoreană.