Skip to main content

Pride TM aduce restricții de circulație, astăzi, pe mai multe străzi din Timișoara! Șoferii, sfătuiți să folosească rute ocolitoare

Comisia de circulație din cadrul Primăriei Timișoara a aprobat închiderea circulației rutiere, astăzi, pe mai multe artere din oraș, pentru buna desfășurare a evenimentului „Pride TM”.

Restricțiile de circulație se aplică în intervalul orar 16:25-17:35, pe următorul traseu: punct de plecare – Parcul Central/Anton Scudier (ieșire pe Splaiul Nicolae Titulescu) – podul bulevardul 16 Decembrie 1989 – bulevardul Vasile Pârvan – prin pasajul subteran Michelangelo, prin închiderea sensului de mers înspre bulevardul Corneliu Coposu – bulevardul Corneliu Coposu – punct final: Parcul Regina Maria (intrarea în parc dinspre bulevardul 3 August1919).

Pe perioada desfășurării evenimentului, șoferii sunt sfătuiți să folosească rute alternative.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.
Universitatea de Vest din Timișoara a câștigat un nou proiect de cercetare numit CIRCUZEN, în domeniul economiei circulare, în cadrul competiției RESCI-ECO lansată în acest an de Agenția Universitară a Francofoniei.
Teatrul Național din Timișoara anunță selecția spectacolului „Victimele Datoriei” de Eugène Ionesco în cadrul prestigiosului Festival Național de Teatru (FNT) 2024.
Înscrierile online la ciclul de licență pentru facultățile Universității Politehnica au început deja, iar pentru a veni în sprijinul candidaților din județele învecinate, UPT a înființat mai multe centre zonale de admitere, pe lângă cele zece centre aferente celor 10 facultăți.