Skip to main content

O fetiță de 8 ani a ajuns la spital, după ce mașina în care se afla a fost izbită puternic de un alt autoturism, condus de un tânăr de 18 ani!

Echipaje de poliție și ambulanță au intervenit, cu puțin timp în urmă, la locul unui accident rutier grav.

Totul s-a petrecut pe Calea lui Traian, din Sânnicolau Mare, la intersecția cu strada Simion Bărnuțiu, unde un tânăr de 18 ani a intrat în plin în autoturismul din fața sa, condus de o femeie, în vârstă de 30 de ani.

În urma impactului, a rezultat o victimă, o fetiță în vârstă de 8 ani, care era pasageră în autoturismul condus de femeie. Aceasta a fost dusă la spital pentru îngrijirile medicale corespunzătoare.

Polițiștii fac cercetări în acest caz, într-un dosar penal deschis pentru vătămare corporală din culpă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.
Universitatea de Vest din Timișoara a câștigat un nou proiect de cercetare numit CIRCUZEN, în domeniul economiei circulare, în cadrul competiției RESCI-ECO lansată în acest an de Agenția Universitară a Francofoniei.
Teatrul Național din Timișoara anunță selecția spectacolului „Victimele Datoriei” de Eugène Ionesco în cadrul prestigiosului Festival Național de Teatru (FNT) 2024.
Înscrierile online la ciclul de licență pentru facultățile Universității Politehnica au început deja, iar pentru a veni în sprijinul candidaților din județele învecinate, UPT a înființat mai multe centre zonale de admitere, pe lângă cele zece centre aferente celor 10 facultăți.