Skip to main content

CCIA Timiș invită firmele timișene la China International Import Expo Shanghai 2023

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada 3 – 11 noiembrie, o misiune economică în Republica Populară Chineză, la Shanghai și Beijing.

Evenimentul oferă firmelor timișene oportunitatea de a participa la China International Import Expo (CIIE), cea mai mare manifestare dedicată importului organizată pe plan mondial, carese desfășoară la Centrul Național de Convenții și Expoziții Shanghai, în perioada 5 – 10 noiembrie.

Expoziția este un prilej de a identifica potențiali parteneri de afaceri, de a promova brand-urile proprii, precum și o excelentă ocazie de a cunoaște cele mai noi realizări tehnologice ale firmelor chineze.

Cea de-a 6-a ediție a CIIE este structurată pe șase pavilioane tematice: Produse agro-alimentare; Automobile și Automotive; Industrii Inteligente și Tehnologia Informației; Bunuri de Consum; Echipamente Medicale și Produse de Sănătate; Comerț și Servicii. De asemenea, în cadrul târgului, va fi și o secțiune specială dedicată inovării.

Informații detaliate despre CIIE sunt disponibile pe site-ul evenimentului:  https://www.ciie.org/zbh/en/.

Misiunea economică este organizată urmarea întâlnirii președintelui CCIAT, Florica Chiriță cu ambasadorul R.P. Chineze în România, E.S. E.S. Han Chunlin, care a  avut loc la București, în 20 aprilie și urmarea evenimentului de prezentare a expoziției de la Timișoara, organizată de CCIA Timiș și Centrul Național Expozițional Shanghai cu sprijinul  Ambasadei R.P. Chineze în România.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.
Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.