Skip to main content

CCIA Timiș invită firmele timișene la China International Import Expo Shanghai 2023

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada 3 – 11 noiembrie, o misiune economică în Republica Populară Chineză, la Shanghai și Beijing.

Evenimentul oferă firmelor timișene oportunitatea de a participa la China International Import Expo (CIIE), cea mai mare manifestare dedicată importului organizată pe plan mondial, carese desfășoară la Centrul Național de Convenții și Expoziții Shanghai, în perioada 5 – 10 noiembrie.

Expoziția este un prilej de a identifica potențiali parteneri de afaceri, de a promova brand-urile proprii, precum și o excelentă ocazie de a cunoaște cele mai noi realizări tehnologice ale firmelor chineze.

Cea de-a 6-a ediție a CIIE este structurată pe șase pavilioane tematice: Produse agro-alimentare; Automobile și Automotive; Industrii Inteligente și Tehnologia Informației; Bunuri de Consum; Echipamente Medicale și Produse de Sănătate; Comerț și Servicii. De asemenea, în cadrul târgului, va fi și o secțiune specială dedicată inovării.

Informații detaliate despre CIIE sunt disponibile pe site-ul evenimentului:  https://www.ciie.org/zbh/en/.

Misiunea economică este organizată urmarea întâlnirii președintelui CCIAT, Florica Chiriță cu ambasadorul R.P. Chineze în România, E.S. E.S. Han Chunlin, care a  avut loc la București, în 20 aprilie și urmarea evenimentului de prezentare a expoziției de la Timișoara, organizată de CCIA Timiș și Centrul Național Expozițional Shanghai cu sprijinul  Ambasadei R.P. Chineze în România.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Înfrângere pentru Banat Girls în fața campioanelor de la Universitatea Cluj, în ultimul amical al iernii!

Banat Girls Comloșu Mare a pierdut cu 3-0 ultimul meci de verificare din pauza competițională în compania Universității Olimpia Cluj, partidă disputată pe o nouă bază sportivă inaugurată recent la Sebeș.

Dramă fără margini, în familia unui băiat de 16 ani! Adolescentul a murit după un meci de fotbal

Un băiat de 16 ani a murit la spital, după ce i s-a făcut rău în timpul unui meci de fotbal, pe terenul de sport din Biled, judeţul Timiş.

Povestea unei campioane! Amalia Ghigoarţă, tânăra din Poeni-Pietroasa, care calcă pe urmele Nadiei Comăneci

Amalia Ghigoarță, o tânără de numai 17 ani, a reușit să se impună în lumea gimnasticii cu determinare și pasiune, dovedind că originile sale din Poieni-Pietroasa nu sunt doar geografice, ci și o sursă de putere și inspirație.

SCM Timișoara dă nouă jucători la naționala de rugby

Naționala de rugby a României încheie parcursul din Rugby Europe Championship (REC) cu semifinala din Georgia și cu meciul de clasament. 

Noi lucrări la rețeaua Aquatim! Se întrerupe apa pe mai multe străzi din Timișoara, dar și în localitatea Izvin

Începând de luni, alimentarea cu apă va fi întreruptă temporar în vederea efectuării de lucrări la conducte, dar și pentru spălarea reței de distribuție.

Hemoragie de plecări din PNL și USR! Aproape 20 de primari și viceprimari au trecut la PSD

PSD Timiș continuă campania de racolări, în vederea consolidării organizației, pentru a obține un scor cât mai bun, la alegerile locale, din luna iunie.

CCIA Timiș continuă sesiunea de înscrieri la programe de formare profesională

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș prin Direcția  Instruire, Formare și Perfecționare Profesională organizează cursuri de formare profesională de specializare, calificare și instruire în baza acreditărilor emise de Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale și Ministerul Educației și Cercetării.

Bătaie generală, în miez de noapte! Patru indivizi și-au împărțit pumni și picioare

A fost nevoie de intervenția polițiștilor, azi-noapte la Timișoara, unde patru bărbați, s-au distrat de minune, într-un restaurant de pe strada Ștefan cel Mare, după care s-au luat la bătaie.