Skip to main content

Caz şocant, descoperit de anchetatori! Copii obligaţi să muncească din greu şi răsplătiţi cu droguri şi alcool

Un bărbat din judeţul Hunedoara a fost arestat preventiv, într-un caz revoltător, în care individul este acuzat de trafic de minori, trafic de droguri şi deţinere de droguri de risc, fără drept, pentru consum propriu.

Individul este de mai multă vreme în vizorul poliţiştilor SCCO şi a procurorilor DIICOT, iar astăzi a fost dus dus în faţa judecătorilor care au decis arestul preventiv, pentru o perioadă de 30 de zile.

CITEŞTE ŞI: Cunoscutul scriitor Mircea Cărtărescu vine la Timișoara! Va participa la un eveniment UVT

Faptele de care este acuzat s-au petrecut în perioada 2020-2021, când bărbatul a profitat de condiţiile în care trăiau doi copii şi i-a dus la el acasă, într-un sat din judeţul Hunedoara, cu gândul de a-i exploata.

I-a pus la cele mai grele munci, iar în schimb le dădea mâncare, droguri şi alcool.

În momentul în care a fost capturat, individul avea asupra lui peste 40 de grame de canabis, despre care le-a spus poliţiştilor că sunt pentru consum propriu.

„Din cercetările efectuate a reieșit că, în perioada 2020 – 2021, acesta ar fi recrutat, transportat și adăpostit în două locații, deținute în zona rurală a județului Hunedoara, două persoane vătămate minore, în scopul exploatării acestora prin muncă, la proprietățile imobiliare deținute. Astfel, persoanele vătămate ar fi fost determinate să presteze activități grele la construcția, amenajarea și renovarea unor imobile, primind în schimb sume modice de bani, mâncare, băuturi alcoolice și diferite cantități de canabis (drog de risc) pentru consum”, transmite IPJ Hunedoara.

CITEŞTE ŞI: Căutat în toată lumea, capturat în vestul României! Individul a fost reţinut de poliţişti şi urmează să fie extrădat

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.