Skip to main content

Căutat în toată lumea, capturat în vestul României! Individul a fost reţinut de poliţişti şi urmează să fie extrădat

       

Polițiștii au prins un bărbat căutat de multă vreme, atât în ţara noastră cât şi peste hotare, pentru infracţiuni comise pe teritoriul Ungariei.

Individul, în vârstă de 47 de ani, din comuna Ip, județul Sălaj, era dat în urmărire internațională, după ce autoritățile din ţara vecină au emis pe numele lui un mandat european de arestare pentru trafic de migranți.

CITEŞTE ŞI: Raul Olajos intră oficial în cursa pentru Primăria Timişoara! Cine va fi candidatul Reper, la Consiliul Judeţean?

Bărbatul fost găsit, ieri, în municiupiul Oradea, iar oamenii legii l-au dus direct după gratii.

„Poliţiştii Compartimentului Urmăriri – Serviciul de Investigaţii Criminale l-au prezentat pe acesta unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Oradea, care a emis pe numele său o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, bărbatul fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor”, transmite IPJ Bihor.

În decursul zilei de astăzi, fugarul va fi dus la Curtea de Apel Oradea în vederea aplicării măsurilor necesare pentru extrădarea acestuia în Ungaria.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.
Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.