Câinii vagabonzi, frezați, spălați și toaletați! Începe marea transformare a animalelor fără stăpân din Timișoara

Primăria Timișoara susține și promovează o campanie inedită, în urma căreia câinii vagabonzi își vor schimba complet înfățișarea.

SC Danyflor, concesionarul serviciului de gestionare a câinilor fără stăpân, alături de asociația de protecție a animalelor “Animal Care Team”, de “Marco Pet” și “Rapid Pets Spa”, organizează și finanțează o campanie de schimbare a imaginii a cel puțin 40 de căței din adăpostul public. Câinii vor fi frezați, spălați, toaletați în slonul mobil, fiind apoi fotografiați în vederea promovării adopției.

“Marea transformare”, cum este denumită campania prin care “Vagabondul devine animal de companie”, se va desfășura între 23-25 septembrie, după următorul program:

-23 septembrie, între orele 10-16- toaletarea câinilor, fotografii, socializare și târg de adopții în cadrul adăpostului public, DN59, KM12+200, comuna Șag

-24 septembrie, între orele 10-16- toaletarea câinilor, fotografii, socializare și târg de adopții în cadrul adăpostului public, DN59, KM12+200, comuna Șag

-25 septembrie, între orele 10-14-parada cățeilor deveniți vedete, în scuarul betonat din Parcul Alpinet (lângă terasa Flora)

Organizatorii îi invită pe timișoreni să ia parte la această campanie de promovare a adopțiilor canine.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

VIDEO: Dominic Fritz, umilit de un puştan, de Ziua Naţională a României! Ce a putut să îi facă adolescentul?

După parada de 1 Decembrie, de la Timişoara, primarul oraşului, Dominic Fritz a vrut să facă o baie de mulţime.

Ziua Națională a României, sărbătorită și la Teatrul Național din Timișoara cu un spectacol premieră!

Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Timișoara aniversează în această seară Ziua Națională a României, cu un spectacol premieră.

FOTO ŞI VIDEO: Paradă militară, elicoptere și prezentarea tehnicii din dotare, de Ziua Națională a României, la Timișoara

Mii de oameni au venit în această dimineață în centrul Timișoarei să vadă parada militară de 1 Decembrie.

Concert caritabil de Crăciun! Polițiștii locali, studenții Universității de Științele Vieții, elevi dar și artiști locali cântă ”Împreună pentru comunitate!”

Poliția Locală Timișoara împreună cu Departamentul Cultural al Universității de Științele Vieții ,,Regele Mihai I” din Timișoara organizează Concert Caritabil de Crăciun.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.