Patru firme interesate să modernizeze stadionul de rugby din Timișoara! Primăria analizează ofertele

Patru firme și-au exprimat intenția de a proiecta reabilitarea stadionul de rugby ”Gheorghe Rășcanu” din Timișoara!

Astăzi, la ora 15, a expirat termenul final de depunere a ofertelor pentru achiziționarea serviciilor de expertizare și proiectare, care vizează modernizarea și extinderea stadionului.

Mai exact, s-au primit patru oferte de la: Studio Art Construct, Filips Art Design, SC HMS PROIECTARE SRL și  BLANK ARHITECTURE SRL. Ofertele vor intra în procedura de evaluare.

Proiectul de modernizare propune: repoziționarea terenului actual pentru a amenaja două terenuri de joc, amenajarea unui teren pentru antrenamente, închiderea perimetrului de la stadion, un sistem de iluminat nocturn, irigare automată, sistem de încălzire electrică a terenului, tribună acoperită și cu scaune moderne și realizarea spațiilor sanitare și administrative necesare pentru respectarea normelor UEFA și a organismelor de reglementare din domeniu.

Investiția se ridică la peste 173.000 de lei, iar durata contractului este de 60 de zile.

În baza contractului se vor presta următoarele servicii: Expertiza; Concept energetic și Concept architectural; Documentație de avizare a lucrărilor de intervenţie (D.A.L.I), studii, avize/acorduri, conform certificatului de urbanism; Asistenţă tehnica de specialitate din partea proiectantului în calitate de expert cooptat in perioada desfășurării procedurii de achizitie a serviciilor de proiectare faza proiect tehnic.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

colterm

Fritz se laudă cu un poiect grandios, pentru care nu are bani şi nici nu a cerut deocamdată

Primarul Timişoarei anunţă, cu surle şi trâmbiţe, Hotărârea pe care consilieri locali au aprobat-o astăzi, pentru cumpărarea unei instalaţii care va eficientiza sistemul centralizat de încălzire.

Accident în apropiere de Timișoara! O șoferiță a intrat cu mașina într-un cap de pod și s-a răsturnat!

Accident grav în această după amiază, pe DN6, pe raza localității Izvin. O șoferiță a pierdut, într-o curbă, controlul volanului, a lovit un cap de pod, după care s-a răsturnat.

Anunţ de ultimă oră! Putin rupe 18% din Ucraina

Live text: În aceste momente, preşedintele Federaţiei Ruse face anunţul privind anexarea celor 4 regiuni ucrainene: Herson, Zaporojie, Doneţk şi Luhansk.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.