Skip to main content

Ca în filme! Sală de sport cu aparate de fitness, tabele de marcaj electronice şi tribune, la o şcoală din Timişoara!

Construcţia sălii de sport de la Şcoala Gimnazială nr. 25 din Timişoara este gata, iar Primăria a început achiziţia echipamentelor cu care va fi dotată.

Primul lot, în valoare de 84.000 lei (TVA inclus), prevede livrarea unei tabele de marcaj interioară și a uneia exterioare, aparate de fitness, spaliere de lemn, saltele, capre sărituri, cal cu mânere.

CITEŞTE ŞI: Alertă maximă, după ce o femeie a dispărut fără urmă! A plecat la lucru şi nu s-a mai întors!

De asemenea, vor fi cumpărate mingi de fotbal, baschet, handbal şi medicinale, porți de handbal, coșuri de baschet, echipament pentru badminton şi echipament pentru tenis de masă.

Ulterior, în al doilea lot, a cărui valoare este estimată la 63.000 de lei (TVA inclus), include 180 de scaune pentru tribune, precum și alte tipuri de mobilier standard pentru o sală de sport – banchete, cuiere, dulapuri şi rafturi de depozitare.

Sala de sport de la Şcoala Gimnazială 25 a fost realizată din fonduri europene, iar proiectul a fost câştigat de fosta administraţie.

În vara anului 2020, după semnarea contractului de finanţare, reprezentanţii Primăriei spuneau că acesta este primul proiect de sală de sport școlară din Timișoara care cuprinde tribune, vestiare și anexe pentru competiții.

Lucrările, în valoare de 10.512.295,49 lei (TVA inclus), au fost executate de asocierea dintre firmele Extra Prompt SRL și Constructim SA.

Recepţia investiţiei, de care vor beneficia 800 de elevi ai şcolii, va începe în această lună, astfel că, spre sfârşitul lui martie, sala va fi data în folosinţă.

CITEŞTE ŞI: Reacţia preşedintelui CJT, în cazul fetiţei moarte în casa asistentei maternale! Ce spune Nica, despre problemele descoperite la Direcţia de Protecţie a Copilului?

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Politehnica Timișoara învinge campioana și intră ca lider în play-off! Banat Girls, la cea mai dură înfrângere a sezonului

Politehnica Timișoara a câștigat derby-ul din Superliga de fotbal feminin, în timp ce Banat Girls a suferit o înfrângere usturătoare pe terenul Farului în ultima rundă din sezonul regular.

Șase jucători de la SCM Timișoara, inclusiv căpitanul, în primul XV cu Georgia!

Trei înaintași ai Timișoarei și trei jucători de pe treisferturi se vor afla pe teren mâine, împotriva Georgiei. 

Românii, tot mai dornici să viziteze locuri exotice! Jamaica, în topul listei cu cele mai căutate destinații în 2024

Aflați la București, pentru a participa la cea de-a doua ediție a evenimentului Eturia Partners Event, reprezentanții unor importante lanțuri hoteliere din destinații exotice, autorități de turism  internaționale și peste 80 de agenții de turism din România au ajuns la concluzia că piata de turism autohtonă are din ce în ce mai mult potențial în […]

Mobilizare pe tronsonul lipsă de autostradă cu tunelurile pentru urși! Se amenajează accesul în șantier

Pregătiri pentru demararea lucrărilor propriu-zise de amenajare a tunelurilor pentru urși de pe tronsonul lipsă al autostrăzii A1 între Margina și Holdea.