Skip to main content

Alertă maximă, după ce o femeie a dispărut fără urmă! A plecat la lucru şi nu s-a mai întors!

Se fac cercetări ample, la această oră, pentru găsirea unei femei, despre care nimeni nu mai ştie nimic, de două zile.

Este vorba despre Claudia-Ionela Radu în vârstă de 44 de ani, care a plecat de acasă, din oraşul Călan, judeţul Hunedoara, luni seara.

S-a îndreptat către locul de muncă, dar a doua zi, dimineaţa, nu s-a mai întors, ceea ce l-a alarmat pe fostul soţ cu care locuia.

CITEŞTE ŞI: Reacţia preşedintelui CJT, în cazul fetiţei moarte în casa asistentei maternale! Ce spune Nica, despre problemele descoperite la Direcţia de Protecţie a Copilului?

Bărbatul a încercat să ia legătura telefonic cu ea, dar pentru că nu a reuşit, a cerut ajutorul Poliţiei.

„Observând că fosta soția nu revine la domiciliu, a încercat să o contacteze pe telefonul mobil (acesta fiind închis), după care a efectuat verificări la locul de muncă al femeii și la adresa mamei acesteia, din orașul Simeria, fără a afla vreo informație despre aceasta, motiv pentru s-a adresat Poliției Orașului Călan„, transmite IPJ Hunedoara.

Oamenii legii au dat-o în urmărire naţională şi cer acum şi ajutorul populaţiei, pentru găsirea femeii, care următoarele semnalmente: înălțime 1,63 m, păr de culoare castaniu/roșcat, lung, ochi verzi, tatuaje pe ambele antebrațe, cu inscripția „ALYN”

Atunci când a fost văzută ultima dată, Claudia-Ionela Radu purta o geacă de fâș, lungă, de culoare gri, cu glugă, pantaloni jeans albaștri, pantofi sport de culoare albastră, căciulă maroniu-deschis și o geantă neagră.

Cei care au informații care pot duce la găsirea femeii sunt rugați să se prezinte la sediul celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Nu este pentru prima dată când Claudia-Ionela Radu îşi pierde urma. Anul trecut, nimeni nu a ştiut nimic despre ea, timp de 18 zile, după care s-a întors acasă, ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic.

CITEŞTE ŞI: Anchetă de proporţii, după ce patru oameni, printre care şi doi copilaşi, au ajuns la spital, intoxicaţi cu o soluţie periculoasă!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Semnal de alarmă tras de medicii infecţionişti! Cum combatem virusul care ne atacă pe 95% dintre noi?

Boala sărutului sau mononucleoza infecțioasă este afecțiunea contagioasă  de care suferă un număr foarte mare de persoane, de multe ori, fără să știe.

Este oficial! PNL şi PSD au decis comasarea alegerilor locale cu cele pentru Parlamentul European

După săptămâni bune în care au purtat negocieri privind maniera în care se vor desfăşura alegerile din acest an, liderii celor două partide din coaliţia de guvernare, au ajuns la un numitor comun.

Finanțare de peste 6,1 milioane lei, alocată de CJ Timiș pentru proiecte culturale din județ!

Consiliului Județean Timiș alocă un bugetul de 6.150.000 lei pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor cultural-artistice și de tineret „Tim Cultura 2024”.