Skip to main content

Bucurie mare pentru un bărbat care a pierdut o sumă importantă de bani! Un jandarm i-a găsit și i-a returnat în scurt timp

Bucurie mare pentru un bărbat care și-a pierdut banii pe stradă și nu mai avea nicio speranță că îi va recupera.

Bărbatul din Moldova Nouă, județul Caraș-Severin, și-a pierdut banii pe trotuarul din fața unei instituții din oraș. Norocul a făcut ca cel care a găsit suma respectivă să fie un jandarm, care numai ce ieșise din tură de la serviciu. Acesta a încercat imediat să identifice persoana care a pierdut banii, întrebând chiar și angajații instituției în fața căreia a fost găsită suma respectivă, însă nu a avut noroc.

Totuși la scurt timp, la sediul Jandarmeriei din Moldova Nouă s-a prezentat un bărbat, care le-a povestit jandarmilor împrejurările în care și-a pierdut banii și astfel a primit înapoi cei 1500 de lei.

La ieșirea din serviciu, sergent major Boboescu Beniamin a observat o sumă de bani, pe partea pietonală din fața unei instituții din orașul Moldova Nouă. După ce a numărat banii, respectiv 1500 de lei, jandarmul a încercat să identifice persoana care i-a pierdut, cerând informații și angajaților instituției, dar nu a putut fi identificată persoana, fapt pentru care colegul nostru și-a lăsat datele de contact persoanelor de la fața locului. Acest gest nobil demonstrează caracterul tânărului jandarm și determinarea sa de a face ceea ce este corect”, transmite Inspectoratul de Jandarmi Caraș-Severin.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.
Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.